Οι ακραίες καιρικές συνθήκες ξέρουμε καλά πως αποτελούν ισχυρό αντίπαλο για τα μαλλιά μας, με την τρίχα να χάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της, αλλά και τις άκρες να θαμπώνουν.

Πρόκειται για το χρονικό σημείο, στο οποίο αντιλαμβάνεσαι πως η ψαλίδα και οι καμένες άκρες σου κουνούν το δάχτυλο επιδεικτικά και σε κατευθύνουν προς τη λύση που ονομάζεται κούρεμα.

Τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα δε, οι χαμηλές θερμοκρασίες έρχονται να προσθέσουν το δικό τους βαρίδι σε εκείνα της θερμότητας αλλά και του styling.

Το παρακάτω leave-in λαδάκι θα χορτάσει ενυδάτωση τα μαλλιά σου, ενώ εσύ παρά τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο σου, μπορείς να σπας την αμπούλα και την απλώνεις στις άκρες σου ακόμα και στο γραφείο ή στο λεωφορείο χωρίς να χάνεις ούτε λεπτό από τις υποχρεώσεις σου.

Πρόκειται για μια διαδικασία εξαιρετικά απλή:

Σε μια άδεια και μικρή αμπούλα άδειασε 4-5 σταγόνες ελαίου βιταμίνης Ε και στη συνέχεια πρόσθεσε 1 κ. σ. λάδι καρύδας και 3-4 σταγόνες ελαιόλαδο.

Ανακάτεψε καλά τη συσκευασία πριν από τη χρήση και απόλαυσε τα λεία και λαμπερά μαλλιά σου στην πιο υγιή τους εκδοχή.

Leave-in λαδάκι τσάντας με καρύδα για πάντα ενυδατωμένα μαλλιά και τον χειμώνα

Unsplash

Extra tip: Μπορείς αντί για αμπούλα να προμηθευτείς συσκευασία με πώμα σε μορφή spray, για ακόμα πιο εύκολη εφαρμογή, και πάρε το παντού μαζί σου!