Μπορεί η Lana Del Rey να απέχει συνειδητά από τα φώτα τον τελευταίο καιρό, επιλέγοντας μάλιστα να διατηρήσει ιδιωτικό τον λογαριασμό της στο instagram, μερικές ώρες πριν, όμως, έκανε την έκπληξη και λίγα μόνο λεπτά άνοιξε το προφίλ της, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να… «κλέψουν» ό,τι καινούργιο προλάβουν.

Η star με την ιδιαίτερη φωνή και την ακόμα πιο ιδιαίτερη στυλιστικά εικόνα, έχει υιοθετήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας την υπερέκθεση και επιλέγοντας να ζήσει τη ζωή της όπως ακριβώς θέλει, αδιαφορώντας για τα χολιγουντιανά στερεότυπα τα οποία την καταπίεζαν για χρόνια.

Η ίδια, έχει πάρει μερικά κιλά τα οποία μοιάζει να απολαμβάνει δεόντως, αφού μετά την κυκλοφορία παπαρατσικών φωτογραφιών με τη νέα της εικόνα μερικούς μήνες πριν, θέλησε να χαρίσει στο κοινό της μερικές αναπάντεχες λήψεις.

Φορώντας μόνο σουτιέv και ένα ανοιχτό πουκάμισο, η όμορφη Lana αποδεικνύει πως αγαπά το σώμα της ακριβώς όπως είναι, απαντώντας με τον τρόπο αυτό σε όλους εκείνους που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τις παπαρατσικές της φωτογραφία.

Lana Del Rey | Απλά υπέροχη με το νέο, χυμώδες κορμί της - Οι λήψεις που μοιράστηκε μαζί μας

Οι εν λόγω λήψεις, αναδημοσιεύτηκαν σε fan page της τραγουδίστριας, καθώς ο λογαριασμός της έγινε ξανά ιδιωτικός, έχοντας ωστόσο κερδίσει περισσότερους από 379.000 followers μέσα σε λίγα λεπτά.

 Δείτε τις 2 νέες της φωτογραφίες: