Τα λεία, ίσια και λαμπερά μαλλιά αποτελούν πόλο έλξης για κάθε ζευγάρια μάτια. Όλες τα ονειρευόμαστε στην υγιή τους μορφή, όταν, δηλαδή, δείχνουν πλούσια και υγιή.

Ωστόσο, δεν είναι αρκετές οι γυναίκες που τα διαθέτουν φυσικά, αντιθέτως μάλιστα, η ισιωτική και το πιστολάκι γίνονται οι καλύτεροί μας φίλοι και το φορμάρισμα αλλά και η επιμονή με την πρέσα δεν είναι εύκολο να αποφευχθούν.

Τι κι αν τα τελευταία χρόνια ολοκαίνουργιες τεχνολογίες έχουν έρθει για να φέρουν την επανάσταση σε αυτήν τη διαδικασία, τόσο ως προς τις ηλεκτρικές συσκευές, όσο και ως προς τις κρέμες που υπόσχονται να προστατέψουν σαν ανθεκτική ασπίδα κατά της θερμότητας; Η όψη της τρίχας αλλοιώνεται.

Ίσιωμα μαλλιών | Η καταστροφική κίνηση που πρέπει να αποφύγεις

Pexels

Κάπου εκεί, αρχίζουν οι λευκές άκρες και η μετέπειτα ψαλίδα να κάνουν την εμφάνισή τους. Όσο κι αν θεωρείς πως πρόκειται για ένα αναγκαίο κακό, υπάρχει μια κίνηση, την οποία εάν σταματήσεις θα δεις θεαματικά αποτελέσματα, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα των μαλλιών σου.

Ο λόγος για την πρέσα, την οποία χρησιμοποιούμε πολλές φορές, εξαιτίας της έλλειψης χρόνου αλλά και της βιασύνης, πάνω σε νωπά μαλλιά, τα οποία δεν έχουν προλάβει να στεγνώσουν καλά. Έστω και η μικρή ποσότητα υγρασίας θα προκαλέσει έναν περίεργο ήχο σαν να τσιγαρίζεις κρεμμύδι, μόνο που αυτήν τη φορά… τσιγαρίζεις τα μαλλιά σου.

Την επόμενη φορά που θα λουστείς βεβαιώσου ότι τα έχεις στεγνώσει πολύ καλά πριν προχωρήσεις στην καυτή πλάκα που θα σου ανταποδώσει την εμπιστοσύνη παίρνοντας μακριά το φριζάρισμα.