Όλες ξέρουμε καλά πώς είναι να ερωτεύεσαι. Πρόκειται για τον φτερωτό θεό που σε τρυπάει με το βέλος του και ξεχειλίζεις από πλημμύρα συναισθημάτων. Μάλιστα, κάθε ένα από αυτά στον υπερθετικό βαθμό, χάνοντας πολλές φορές το μέτρο και φτάνοντας σε ακραίες υπερβολές.

Ένα μόνο στραβοπάτημά σου κοστίζει στη διάθεση αλλά και τη ψυχολογία σου εν γένει. Για το λόγο αυτό, είναι προτιμότερο να πατάς γερά στο έδαφος και σιγά-σιγά να αφεθείς στην αγκαλιά των αφράτων ονείρων σου.

Οι παρακάτω 3 συμβουλές θα αποτελέσουν το τρίπτυχο της επιτυχίας για να μη βιαστείς και στο τέλος σκοντάψεις…

Μην κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια

Ή μάλλον, πιο συγκεκριμένα, όχι μαζί του. Μόλις τον γνωρίσεις μπορεί όλα τα δείγματα να είναι θετικά, ωστόσο μη σκεφτείς μονομιάς ότι είναι ο ιδανικός άντρας με τον οποίο θα κάνεις οικογένεια ή ότι θα σε συνοδεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής σου κλπ. Άσε το μέλλον να μιλήσει από μόνο του και συγκεντρώσου να απολαύσεις το τώρα, διότι πρόκειται για εκείνο που δεν πρόκειται να ξανάρθει.

Μην τον βλέπεις κάθε μέρα

Στην αρχή προσπάθησε να παρατείνεις την ανυπομονησία για όσο περισσότερο μπορείς. Με αυτόν τον τρόπο ο ενθουσιασμός θα διαρκέσει περισσότερο, αλλά και η λαχτάρα να τον δεις, να τον ακουμπήσεις και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί θα απογειωθεί. Μην αφήσεις τη ρουτίνα να χτυπήσει γρήγορα την πόρτα.

Μη φοβάσαι την ειλικρίνεια

Τόσο μαζί του όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν κάτι δε σου αρέσει, μην κλείνεις τα μάτια προσπαθώντας να το ξεχάσεις ή ακόμα και να το δικαιολογήσεις. Ζύγισε τις καταστάσεις από την αρχή και εξέφρασε φωναχτά τη γνώμη σου όποια κι αν είναι δίχως να φοβάσαι την αντίδραση που θα εκλάβεις πίσω.

Ας προσπαθήσουμε να δούμε την αλήθεια με ρεαλισμό ακόμα κι αν ο έρωτας χρωματίζει κάθε επιφάνεια.