Το «Sex and the City» αποτελεί την αγαπημένα γυναικεία παρέα, που μαζί της βιώσαμε έντονα συναισθήματα, πήραμε σημαντικά μαθήματα και ταυτιστήκαμε μέσα από αρκετές περιπέτειες.

Η επιστροφή της μέσα από το «And Just Like That…» χάρισε πολλά χαμόγελα στο φανατικό κοινό της σειράς, το οποίο μετά το τελευταίο επεισόδιο βγάζει καπνούς…

Ο λόγος μία πολύ συγκεκριμένη σκηνή, η οποία εξόργισε τους τηλεθεατές. Αιτία; Το κοινό απογοητεύτηκε από την αγαπημένη τους Carrie Bradshaw, η οποία στο 7ο επεισόδιο του reboot, εμφανίζεται να κατεβάζει και να χρησιμοποιεί στο κινητό της εφαρμογή dating.

Εκείνο, όμως, το οποίο οδήγησε σε καταιγισμό αντιδράσεων είναι ότι η όμορφη πρωταγωνίστρια με το τρίτο swipe βρήκε το ιδανικό match (!), γεγονός που εντείνει την αίσθηση της σαπουνόπερας, στην οποία έζησαν εκείνοι καλά κι εμείς καλύτερα.

Ο Peter είναι όλως τυχαίως χήρος και πρόκειται για μια… too good to be true περίπτωση, στην οποία η Carrie είχε την τύχη να πέσει πάνω μονομιάς, περνώντας ένα εξιδανικευμένο μήνυμα για τα dating apps και την εύκολη αποτελεσματικότητά τους.

Και φυσικά για το Twitter, το γεγονός αυτό ήταν η καλύτερή του!