Είσαι έτοιμη να πετάξεις σε μέρη ανεξερεύνητα;

Κλείσε τα μάτια σου και ονειρέψου εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις, οι οποίες θα ξυπνήσουν κάθε αίσθηση πάνω σου με την ολοκαίνουργια οικογένεια αρωμάτων, Luxury Fragrance Collection, της εταιρίας-πυλώνα στον χώρο της ομορφιάς, Estée Lauder.

Λούσου με το φως του ήλιου, λάμψε μέσα από ένα ηλιοβασίλεμα, μάγεψε με το φεγγαρόλουστο λουλούδι, χαμογέλα μέσα από τη ζεστασιά και την αισιοδοξία μιας ηλιαχτίδας.

Κοιτάζοντας κάθε ένα από τα μπουκάλια θα δεις πως μέσα από το γυάλινο, πολυτελές μπουκάλι αναβλύζει το θαύμα της φύση σε όλες της τις εκφάνσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Estée Lauder (@esteelauder)

Μια πολυποίκιλη εμπειρία, στην οποία αναδεικνύονται ιδιαίτερα συστατικά και εκχυλίσματα, που θα χαρίσουν ένα δυνατό boost στη διάθεση. Μια οσφρητική τελετουργία, η οποία θα ξεκλειδώσει κάθε παράθυρο φαντασίας στο μυαλό σου.

Από το έλαιο μπάνιου Youth-Dew, το οποίο η κυρία Estée Lauder δημιούργησε το 1953, η ίδια εταιρία έρχεται, 75 χρόνια αργότερα να συνεχίσει την πολύτιμη κληρονομιά της μέσα από αυτό το ταξίδι που σε αφυπνίζει συναρπαστικά, αλλά κυρίως, μεθυστικά.

Μια ιστορία, ένα στοιχείο και μια εξερεύνηση που θα σε εθίσει στην προσπάθεια να καταλήξεις σε εκείνο που σου ταιριάζει. Τώρα η αναζήτηση αρώματος αποκτάει χαρακτήρα, μυστήριο και πρωτοπορία.

Γνώρισε τη Luxury Fragrance Collection και ετοιμάσου να χαθείς στα πιο απολαυστικά μονοπάτια αρωμάτων.