Κάθε τέλος δύσκολο, κάθε αρχή και εντυπωσιακή. Αυτό συνήθως συμβαίνει στην περίπτωση των σχέσεων μετά τον επώδυνο χωρισμό, πολλές φορές με το να μας κλείνει τα μάτια, μη επιτρέποντας μας να φανταστούμε τι έπεται.

Χωρίσατε, όμως, και είτε είσαι το θύμα ή ο θύτης της ιστορίας θα πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω και να συμφιλιωθείς με την ιδέα. Η θεωρία αυτή στους περισσότερους είναι οικεία, ωστόσο, είναι κι εκείνα τα ζώδια, τα οποία δύσκολα το χωνεύουν και αντί για ηρεμία και βαθυστόχαστες σκέψεις, καταλήγουν σε ακραίες και κυκλοθυμικές καταστάσεις.

Και ποιος είναι ο βασιλιάς της υστερίας στο ζωδιακό κύκλο; Μα φυσικά ο Δίδυμος.

Πρόκειται για ζώδιο που λατρεύει το δράμα στη ζωή του, με τη ζήλια και την επιθυμία της κυριαρχίας στη ζωή του άλλου να χτυπούν κόκκινο. Αρχικά, θα παριστάνει πως δε συμβαίνει τίποτα, στη συνέχεια θα σβήσει κάθε κοινή φωτογραφία αλλά και όλα τα μηνύματα με μανία, σαν να τα σβήνει και από το μυαλό, γεγονός απίθανο.

Οι αλλεπάλληλες εναλλαγές στο mood τους τούς βρίσκουν τη μια στιγμή λογικά σκεπτόμενους και την αμέσως επόμενη, υστερικούς. Κατά την επικοινωνία του με τον πρώην, ο Δίδυμος τη μία θα μιλάει ψύχραιμα, λίγο αργότερα θα αρχίσει να προκαλεί με ειρωνεία ή προσβολές για να καταλήξει στο τέλος ακόμα και να παρακαλάει υποκινούμενος από την αίσθημα της αποτυχίας.

Ωστόσο, αν είσαι Δίδυμος και μόλις τρόμαξες λίγο παραπάνω, μην τρελαίνεσαι, διότι η ανέμελη φύση σου θα αποκαταστήσει τη θλίψη σου άμεσα κιόλας.

Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και όλα θα επανέλθουν απλά και φυσικά. Δίδυμος είσαι!