Είναι η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του Cristiano Ronaldo τα τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με σχεδόν μοναδικές εμφανίσεις της, εκείνες στο instagram του Πορτογάλου star.

Η Georgina Rodríguez πριν γνωρίσει τον CR7 δεν μπορούσε καν να φανταστεί τι της επιφύλασσε η μοίρα, καθώς η ζωή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, παρά το γεγονός πως όλοι τηνείχαμε στο μυαλό μας πολύ διαφορετικά.

Το νέο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το Netflix στις 27 του Ιανουαρίου με τίτλο «I am Georgina» θα είναι άκρως αποκαλυπτικό και θα μας κάνει να τη δούμε… αλλιώς.

«Ήταν κάτι φοβερό. Έψαχνα να βρω ένα φτηνό διαμέρισμα για να μείνω. Δεν μπορούσα να δώσω περισσότερα από 300 ευρώ. Κατέληξα να κοιμάμαι σε ένα μέρος το οποίο χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη. Με πολύ κρύο τον χειμώνα και πολλή ζέστη το καλοκαίρι. Την ημέρα που γνώρισα τον Cristiano άλλαξε η ζωή μου», αναφέρει μεταξύ άλλων η σύντροφος του Πορτογάλου άσσου και μητέρα του ενός παιδιού του, λίγους μήνες πριν φέρει στη ζωή τα δίδυμα.

Τα trailers μας βάζουν για τα καλά στο κλίμα.

Εμείς ανυπομονούμε, εσείς;