Μπορεί η  Kim Cattrall ελάχιστα να έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο προσκήνιο, ωστόσο είναι γνωστό τοις πάσι πως ο χαρακτήρας της, ουδεμία σχέση έχει με αυτόν της… αντροτραγανίστρας Samantha Jones.

Παρά το γεγονός πως έχει παντρευτεί τρεις (!) φορές -και έχει πάρει διαζύγιο άλλες τόσες!- δηλώνει σταθερή στις σχέσεις της, με τα βλέμματα όλων τον τελευταίο καιρό, λόγω του «And Just Like That…» να πέφτουν στην τελευταία της σχέση, με τον επίσης χαμηλών τόνων Russell Thomas.

Ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για εκείνον, πέρα από το γεγονός πως έχει βρετανική καταγωγή, πως είναι 51 ετών και πως είναι ο σύντροφος της 65χρονης σήμερα Cattrall. Η ίδια, είναι μαζί του από το 2016, με τους δυο τους να γνωρίζονται την περίοδο που εκείνος εργαζόταν στο BBC.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@kimcattrall)

«Γνωριστήκαμε στο BBC, εκεί εργαζόταν τότε. Από την πρώτη στιγμή αρέσαμε ο ένας στον άλλον. Με ακολούθησε στο Twitter, τον ακολούθησα κι εγώ και αμέσως μου έστειλε μήνυμα. Ήταν πολύ γενναίο εκ μέρους του γιατί δεν γνωριζόμασταν, πέρα από μια – δυο φορές που είχαμε συναντηθεί σε κάποιο επαγγελματικό γεύμα. Κρατήσαμε επαφή και καταλήξαμε ζευγάρι», έχει δηλώσει για τον άνδρα που κατέληξε να της κλέψει την καρδιά.

Το ζευγάρι πέρασε μαζί όλη την καραντίνα στο σπίτι της Kim στη νήσο Βανκούβερ. «Από την αρχή αισθανόμασταν πως θέλαμε να φύγουμε εκτός πόλης και κάπως έτσι καταλήξαμε στο πατρικό μου σπίτι στον Καναδά. Είμαι ξανά στο σπίτι μου. Όταν ήμουν έφηβη δεν εκτιμούσα τα βουνά ούτε τις όρκες. Τώρα, όμως, αυτά είναι που με γύρισαν πίσω στο σπίτι», συνέχισε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@kimcattrall)

«Τον αγαπώ και άξιζε να τον περιμένω!», έχει επίσης πει για τον Russ – όπως τον αποκαλεί.

Αχ βρε Kim!