Δεν μας απογοητεύει ποτέ η Kim Kardashian, ακόμα και όταν η ψυχολογία της με όσα διαβάζει στα tabloids για την προσωπική της ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της.

Η KK -και όχι πια West!- πραγματοποίησε ακόμα μία εμφάνιση -φωτιά η οποία τράβηξε όλα τα φώτα και συζητήθηκε πολύ. Άλλωστε, πρόκειται για χαρακτηριστικό skill της εντυπωσιακής star.

Οι στυλιστικές της επιλογές σχολιάζονται κάθε φορά που περνάει από το κόκκινο χαλί ή που βγαίνει μια απλή, καθημερινή βόλτα. Ωστόσο, στο φινάλε του 2021 την παρατηρήσαμε να τιμά ιδιαίτερα την τάση της ενιαίας, ψηλοτάκουνης μπότας-κολάν η οποία ήταν, κυρίως, βαμμένη σε μαύρο χρώμα.

Η νέα χρονιά είναι εδώ και τη βρήκε να στηρίζει και πάλι το trend το οποίο αναμένεται να γίνει θεσμός και να συνδεθεί άρρηκτα με το δικό της όνομα που, πλέον, αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά brands παγκοσμίως.

Η διαφορά με τη φετινή της εμφάνιση είναι ότι στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας δείχνει πως και το μπλε πολύ της πάει πολύ!

Από τα μαλλιά της που παραμένουν σταθερά σε μαύρη-μπλε απόχρωση μέχρι όλο της το σώμα που είναι καλυμμένο με το μεθυστικό, ψυχρό αυτό χρώμα, το outfit αυτό σίγουρα μπαίνει στη λίστα με τις καλύτερες επιλογές της.

Όσο για τα εκθαμβωτικά σκουλαρίκια και τα γυαλιά που επέλεξε; «Υπογράφουν» την αυστηρότητα αλλά και την επιβλητικότητα της όμορφης Kim.

#NewYear#NewHer