Το Netflix φορτώνει μέσα στον Ιανουάριο ταινίες και σειρές που θα μας καθηλώσουν.

Tαινίες και σειρές τις οποίες περιμένουμε πώς και πώς, για τις κρύες νύχτες του χειμώνα που ακολουθούν και θα μας βρουν στο καναπέ, με κουβέρτα και ζεστά ροφήματα.

Παρακάτω θα δεις τα τρία must-watch διαμαντάκια που θα μας απασχολήσουν μέσα στο μήνα, για να μην φας την ώρα σου… ψάχνοντας στο Netflix.

Κράτα σημειώσεις.

Ophelia

Μεταφορές του Σεξπιρικού «Άμλετ» έχουμε δει πολλές, η συγκεκριμένη ταινία, όμως, έχει ως επίκεντρο την Οφηλία. Στο trailer της ταινίας είναι ξεκάθαρο πως η σκηνοθέτης Κλερ ΜακΚαρθι κάνει τίμιες απόπειρες να αναδείξει τα φωτεινά σημεία της ιστορίας και να αφήσει πίσω το «σάπιο» βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Οι κριτικές μπορεί να είναι μέτριες, όμως η ιστορία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και σίγουρα αξίζει την προσοχή μας.

 

Η δημοσιογράφος

Πρόκειται για το πιο πολυαναμενόμενο θρίλερ μυστηρίου της νέας χρονιάς. Μια σειρά που θα συζητηθεί όσο ελάχιστες. Μια ρεπόρτερ της εφημερίδας Toto, γνωστής και ως η «αντικομφορμίστρια των ειδησεογραφικών μέσων», αγωνίζεται με κάθε μέσο να αποκαλύψει ζητήματα της σύγχρονης ιαπωνικής κοινωνίας.

Κάτι που δεν θα αρέσει σε πολλούς, οι οποίοι θα την «κυνηγήσουν» για να τη φιμώσουν.

 

Τα μαύρα μάτια της

Όλα ξεκινούν όταν ένας νεαρός άνδρας δέχεται πολύ ισχυρή πίεση από την κόρη ενός ισχυρού άνδρα της πολιτικής ζωής, για να ενδώσει στον έρωτα της.

Όταν εκείνος τελικά ενδίδει, μπαίνει σε ένα πάρα πολύ μυστήριο κύκλο, που τελικά αποδεικνύεται και επικίνδυνος για τη ζωή του.

Μία ινδική σειρά που αναμένεται να σαρώσει…

3 must-watch διαμαντάκια που έρχονται στο Netflix μέσα στον Ιανουάριο