Αποκαλύφθηκε 15 χρόνια μετά! Ο άγνωστος έρωτας Harry Potter – Bellatrix Lestrange στο πλατό των ταινιών

Τρελά ερωτευμένος ο νεαρός τότε ηθοποιός με την εντυπωσιακή Helena Bonham Carter.
Αποκαλύφθηκε 15 χρόνια μετά! Ο άγνωστος έρωτας Harry Potter - Bellatrix Lestrange στο πλατό των ταινιών
HBO Max

Μία αποκάλυψη – βόμβα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του πολυαναμενόμενου reunion του Harry Potter, το οποίο μας χάρισε απλόχερα το HBO Max.

Μια αποκάλυψη που αφορά σε έναν… κρυφό έρωτα που γεννήθηκε στα κινηματογραφικά πλατό το 2007 με πρωταγωνιστές τον 18χρονο τότε Daniel Radcliffe και την πάντα υπέροχη Helena Bonham Carter.

Όπως αποκάλυψε ο 32χρονος ηθοποιός, υπήρξε πολύ ερωτευμένος με την κινηματογραφική Bellatrix Lestrange η οποία αποτελούσε μέρος των ταινιών από το 2007 μέχρι το οριστικό φινάλε, το 2011. Ο ίδιος, είχε εvτυπωσιαστεί από την εικόνα της κατά 23 χρόνια μεγαλύτερής του συναδέλφου του, η οποία ωστόσο μέχρι τα γυρίσματα του reunion δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τα συναισθήματά του για εκείνη.

Αποκαλύφθηκε 15 χρόνια μετά! Ο άγνωστος έρωτας Harry Potter - Bellatrix Lestrange στο πλατό των ταινιών

Warner Bros. Pictures

«Μακάρι να είχα γεννηθεί 10 χρόνια νωρίτερα…», σχολίασε ο Daniel!

Ο Carter, από τη μεριά της, αποκάλυψε στον Daniel Radcliffe πως έκλεψε πάρα πολλά πολλά πράγματα από το σετ των ταινιών, τα οποία κρατά μέχρι σήμερα.

 

Να σημειωθεί, πάντως, πως αυτός δεν ήταν ο μοναδικός έρωτας στη σειρά ταινιών του Harry Potter, καθώς και η Emma Watson έχει παραδεχτεί πως είχε… κολλήσει πολύ με τον Draco Malfoy -κατά κόσμον Tom Felton- ο οποίος όμως την έβλεπε σαν τη μικρή του αδερφή.

Tελικά, οι δυο τους κατέληξαν πολύ καλοί φίλοι.

Συμβαίνουν αυτά Emma…