Μπέρδεψαν την Emma Watson με την Emma Roberts! Γκάφα μεγατόνων στο reunion του Harry Potter

Τίποτα δεν ξεφεύγει από τους παρατηρητικούς χρήστες των social media.
Μπέρδεψαν την Emma Watson με την Emma Roberts! Γκάφα μεγατόνων στο reunion του Harry Potter
HBO Max

H Emma Watson μεγάλωσε μέσα στα πλατό του Harry Poter και συνέδεσε άρρηκτα το όνομα της με την κινηματογραφική Hermione Granger, ρόλος ο οποίος απογείωσε την καριέρα της και την έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να είναι αρκετό για την παραγωγή της ταινίας, καθώς στην «Επιστροφή στο Hogwarts», κατάφεραν το απίστευτο: να… την μπερδέψουν με την συνάδελφό της και ανηψιά της Julia Roberts, Εmma Roberts.

Σα να λέμε πως μόλις έλαβε χώρα η γκάφα της χρονιάς!

Στο trailer της μεγάλης επιστροφής του Harry Potter στο HBO Max, προβλήθηκαν φωτογραφίες από την παιδική ηλικία όλων των πρωταγωνιστών. Και ενώ όλα φαίνονται φυσιολογικά, ένας πολύ παρατηρητικός fan των ταινιών, πρόσεξε την τεράστια γκάφα και την ανήρτησε στο Twitter.

Στο κολάζ των δύο φωτογραφιών στις οποίες υποτίθεται θα βλέπαμε τη Watson μικρή, από τη μία πλευρά φαίνεται η… Emma Roberts να φοράει τα αυτιά της Minnie Mouse και από την άλλη φωτογραφίας της πρωταγωνίστριας του Harry Potter, Emma Watson.

«Παιδιά, βοηθήστε με, κυριολεκτικά αυτή είναι η Emma Roberts και όχι η Emma Watson», έγραψε η παρατηρητική fan, με τους χρήστες του Twitter να συμφωνούν μαζί της…

Άραγε τι έχει να πει η κινηματογραφική Hermione για όλα αυτά;