Τη δική της απάντηση έδωσε η Ανχελίτα του «Big Brother» για τη διαρροή του απρεπέστατου βίvτεο από την ομάδα τεχνικών του ριάλιτι, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να συvουσιάζεται με τον Παναγιώτη Πέτσα.

Δύο εβδομάδες μετά το τέλος του «Μεγάλου αδερφού», η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι βιώνει μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, καθώς οι επιθέσεις που δέχεται και οι οποίες αφορούν στην ηθική της είναι σφοδρές, με την ίδια να δηλώνει θύμα συναισθηματικής κακοποίησης.

«Τις δύο τελευταίες εβδομάδες που βρίσκομαι εκτός “Big Brother” βιώνω έναν εφιάλτη. Βρίσκομαι σε κατάσταση σοκ και άρνησης. Υφίσταμαι ατέλειωτη συναισθηματική κακοποίηση και όχι μόνο.

Δέχομαι αναρίθμητα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος. Πήρε αρκετό χρόνο να το εκλογικεύσω, να το συνειδητοποιήσω να το κατανοήσω και για αυτό τον λόγο απείχα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αθροιστικά με το γεγονός ότι και ο Παναγιώτης και εγώ νοσήσαμε από κορωνοϊό.

Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευσε τις πολύ προσωπικές τους στιγμές. Το μεγάλο κακούργημα για το οποίο κατηγορούμαι είναι το γεγονός ότι συvευρέθηκα με τον σύντροφό μου. Είμαστε δύο νέα παιδιά, κλεισμένα σε ένα σπίτι για 4 μήνες. Συνέβη κάτι μεταξύ μας απόλυτα φυσιολογικό και έχει καταλήξει να φαίνεται χυδαίο», είπε μεταξύ άλλων η  στο βίντεο-εξομολόγηση που ανέβασε στο Instagram.