Λάτρης του φυσικού μακιγιάζ, ή όχι, ένα χαρακτηριστικό του προσώπου μας, το οποίο όταν διαθέτει πλούσιο και οριοθετημένο σχήμα αποτελεί δυνατό σημείο, δεν είναι άλλο από τα χείλη.

Όλες προσπαθούμε να πετύχουμε το σχήμα εκείνο που κολακεύει τα χείλη και τα κάνει να φαίνονται σαρκώδη και ζουμερά, σωστά; Είτε προτιμάμε μια γιορτινή κι έντονη απόχρωση, είτε διάφανη, η σωστά βαμμένη έκταση και η ιδανική για την επιδερμίδα υφή, αποτελούν στοιχεία τα οποία καθορίζουν αν το μακιγιάζ μας θα είναι επιτυχημένο ή όχι.

Πώς πετυχαίνουμε τα άψογα χείλη;

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, εξαιρετικά μεγάλη σημασία έχει η προετοιμασία, δηλαδή η απολέπιση των χειλιών και η μετέπειτα η σωστή ενυδάτωσή τους.

Αν, πάλι, έχεις προσέξει όλα τα παραπάνω tips και έχεις τηρήσει τους κανόνες ομορφιάς κατά γράμμα αλλά ακόμα κάτι σου λείπει, το παρακάτω μυστικό που έχει λύσει τα χέρια των stars, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Δώσε άμεσα όγκο!

Αφού οριοθετήσεις τα χείλη με ένα μολύβι αλλά και το κραγιόν της αρεσκείας σου, ολοκλήρωσε με gloss, το οποίο θα πρέπει να ακουμπήσει ακριβώς πάνω στο περίγραμμα σου και να μη σταθεί μόνο στο κέντρο.

Με τον τρόπο αυτόν δίνεται έμφαση στις άκρες και τις γωνίες τονίζοντας ολόκληρη την έκταση και χαρίζοντας εφέ ζουμερού όγκου. Μάλιστα, ακόμα κι αν φας, η λάμψη που θα σταθεί στο περίγραμμα δε θα αλλοιωθεί σε αντίθεση με το υπόλοιπο σημείο.