Λίγο πριν την εκπνοή του 2021, η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή, για να την βρει ο καινούργιος χρόνος πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Τι έκανε; Αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και να τολμήσει ένα πολύ εντυπωσιακό καρέ.

Η Ελεονώρα έκοψε τα μαλλιά της σε ένα υπέροχο, αυστηρό και κλασικό bob το οποίο αναμένεται να είναι η απόλυτη τάση της χρονιάς. Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια, η οποία με μία μακροσκελή ανάρτηση μας ενημέρωσε πως θέλησε λίγο πριν μπει το 2022 να κάνει την διαφορά.

«Καλή αποκοπή δε θα Λέμε σε λίγες ώρες; Ε γιατί να μην το κάνουμε κ πράξη! Σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου με το νέο έτος να αποκοπείτε από οτιδήποτε κ οποιοδήποτε σαν κρατάει πίσω, δεν σας εξελίσσει, δεν σαν κάνει να χαμογελάτε…

Σήμερα πήγα από τον @panoskallitsis @panoskallitsissalon κ μου έλεγε πως τα μαλλιά πέρα από τη ρίζα που είναι ζωντανή, είναι απλά ένα σύνολο από νεκρά κύτταρα… γι’ αυτό κ δεν πονάει η τρίχα, παρά μόνο στη ρίζα της! Το κούρεμα έχει πολύ συμβολικό χαρακτήρα να ξέρετε. Καθώς μαζί με τις τρίχες/νεκρά κύτταρα φεύγει κ ενέργεια που φέρετε.

Γι’ αυτό κ σε πολλές χώρες είναι έθιμο τη τελευταία λέρα του χρόνου να ρίχνουν ένα μικρό κουρεματάκι! Στη δίκη μας περίπτωση ήταν απλά το κέφι μας! Καλή χρόνια σας εύχομαι! Με υγεία σωματική κ ψυχική, σε όλους εσάς κ τις οικογένειές σας!», έγραψε χαρακτηριστικά.