Φωτάκια που κάνουν ολόκληρη την πόλη να  λάμπει σε Jingle Bells ρυθμούς, χρυσόσκονη που ζωντανεύει κάθε γιορτινή εικόνα και χαμόγελο που εντείνει την ανυπομονησία. Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και φέτος θα μας πάρουν από το χέρι και θα μας μεθύσουν με τη μαγεία της γιορτής που όλοι αγαπούν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, τα λαμπιόνια αποτέλεσαν το πρωταρχικό στοιχείο το οποίο χαρίζει αυτήν την μαγική διάσταση. Πρόκειται για το φως που ομορφαίνει κάθε κατασκευή, ενώ μπορεί να μεταμορφώσει σε γιορτινή ακόμα και μια μικρή γωνία του σπιτιού μας.

Εκείνο, ωστόσο, που προκάλεσε μεγαλύτερη έκπληξη είναι το αντικείμενο, το οποίο τερμάτισε δεύτερο στη λίστα, το οποίο δεν είναι άλλο από το… χαρτί περιτυλίγματος.

Χριστουγεννιάτικη έρευνα αποκαλύπτει: Το deco tip που θα ανεβάσει την ψυχολογία σου στα ύψη

Στο πρώτο άκουσμα φυσικά εκπλήσσει, ωστόσο, μία μόνο δεύτερη σκέψη αρκεί για να πλάσει κανείς την εικόνα που δώρου που σε περιμένει να ανοίξεις όλο λαχτάρα. Κι όμως, δεν είναι το ίδιο να στολίσεις τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου με μια εμπορική σακούλα της αγοράς αντί να προσθέσεις το εξωτερικό, εντυπωσιακό περιτύλιγμα.

Πρόκειται για ένα κεφάλαιο που πέρα από το θέμα της αισθητικής, θίγει και την αίσθηση της αφής, καθώς δεν είναι το ίδιο να ανοίξεις μια σακούλα με το να σκίσεις προσεκτικά και με χάρη το αστραφτερό χαρτί.

Όσο για τη διαδικασία τυλίγματος; Πρόκειται για μια παράδοση, η οποία επιβάλλει χαμόγελο ευτυχίας, θετικής σκέψης και αισιοδοξίας, αφού το σκίρτημα που νιώθεις όταν δωρίζεις ένα αντικείμενο αποτελεί το μεγαλύτερο δώρο της γιορτής!

Προλαβαίνεις ακόμα!