Έτσι θα αποφύγεις το σκίσιμο στο καλσόν μόλις χάνεις πόντο

Ιδίως σε ένα γιορτινό τραπέζι με μηδενική ευκαιρία για αλλαγή.
Έτσι θα αποφύγεις το σκίσιμο στο καλσόν μόλις χάνεις πόντο
Calzedonia

Απότομη κίνηση, μυτερά νύχια, άγρια επιφάνεια καθιστικού και πολλές ακόμα συνθήκες μπορούν να επιδείξουν ιδιαίτερα σκληρό πρόσωπο στο ολοκαίνουργιο καλσόν σου.

Πόσες φορές έχεις βγει με την αυτοπεποίθηση στα ύψη και τη διάθεση να σε ανεβάζει στον έβδομο ουρανό, καθώς πρόκειται για ένα αψεγάδιαστο πέπλο που κάνει να πόδια να δείχνουν πιο ίσια, ευθυτενή με εφέ σύσφιξης και δίχως καμιά ατέλεια;

Ξαφνικά, όμως, όλα μπορούν να ανατραπούν. Μια μικρή κίνηση μπορεί να σου στοιχίσει και ο πρώτος πόντος να χαθεί με το σκίσιμο να έχει την τάση να ανέβει όλο και πιο ψηλά.

Καταστράφηκαν όλα; Μπορεί κι όχι, αν δράσεις άμεσα!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα σαπούνι. Ναι, ναι. Μια μπάρα σαπουνιού η οποία είναι βρεγμένη και μαλακή μόλις ακουμπήσει στο σκίσιμο θα «παγώσει»» τη διάθεσή του να αναπτυχθεί παραπάνω. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να μην σώζεται η κατάσταση 100%, αλλά, τουλάχιστον, θέτεις τα όρια του προβληματικού πλαισίου.

Έτσι θα αποφύγεις το σκίσιμο στο καλσόν μόλις χάνεις πόντο

Ωστόσο, μη ξεχνάς πως πρέπει αυτό να γίνει αμέσως μόλις το αντιληφθείς, ώστε να κερδίσεις χρόνο. Επίσης η λύση – express αφορά κυρίως σε σημεία μη ορατά, καθώς στα υπόλοιπα η μόνη σωτηρία είναι ένα δεύτερο ζευγάρι καλσόν στην τσάντα σου για ώρα ανάγκης!

Διότι πρέπει πάντα να βρίσκεσαι ένα βήμα μπροστά από την ενδεχόμενη απειλή!