Ο Ben Affleck παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη που προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς μίλησε με διόλου κολακευτικά λόγια για την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την επίσης επιτυχημένη ηθοποιό Jennifer Garner.

Ο νυν σύντροφος της Jennifer Lopez είπε δίχως ίχνος δισταγμού πως έφτασε στα όρια του αλκοολισμού όσο βρισκόταν σε γάμο με την Jennifer Garner, καθώς ένιωθε εγκλωβισμένος σε αυτή τη σχέση. «Έπινα και κοιμόμουν στον καναπέ και θα συνέχιζα να πίνω αν ήμουν ακόμα σε εκείνον τον γάμο και δεν είχα πάρει διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά εξοργίζοντας όχι μόνο τον κύκλο της Garner μα και την ίδια τη Lopez.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @alwaysjlo

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η Jennifer Lopez δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι τις αποκαλύψεις του καλού της για την πρώην γυναίκα του και μάλιστα φαίνεται πως το ζευγάρι περνάει την πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση του. Μιας σχέσης που έμοιαζε ιδανική πριν από λίγες ημέρες.

Όπως είναι λογικό, αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν σφοδρό κύμα αντιδράσεων και στα social media, αφού θεωρήθηκε πως ο Affleck εκθέτει με άσχημο τρόπο λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής με την πρώην σύζυγό του, χωρίς μάλιστα να δείχνει ίχνος σεβασμού.

Δεν ξέρουμε πως θα λήξει όλο αυτό, ξέρουμε όμως πως βγάζουμε το καπέλο στην Jennifer Lopez, αφού οι γυναίκες πρέπει να στηρίζουν τα κορίτσια και αυτός είναι νόμος απαράβατος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SDPnoticias.com (@sdpnoticias)