Τα Χριστούγεννα θα βρίσκονται κοντά μας με το άνοιγμα και το κλείσιμο των ματιών μας, με όλα εμάς να καλούμαστε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες ώστε να μας βρουν πανέτοιμες μέσα στις γιορτινές ημέρες.

Ανάμεσα στις προετοιμασίες, το γιορτινό τραπέζι, την ομορφιά, τα ρούχα, ο κόσμος του nail art αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο και σίγουρα δε μας αφήνει ασυγκίνητες, αφού, έφτασε η στιγμή του χρόνου που ακόμα και οι γυναίκες που δεν είναι fan του αντικειμένου, επισκέπτονται την τεχνίτρια της γειτονιάς τους.

Ωστόσο, παρά τα άπειρα σχέδια, χριστουγεννιάτικα και μη, το manicure το οποίο κυριάρχησε στα χέρια των περισσότερων influencers, και όχι μόνο, εκθειάζει για μια ακόμη φορά τη διακριτική πολυτέλεια παντρεμένη με την καθαρή απλότητα.

Ο λόγος για το γαλλικό που αντί για τη κλασική, λευκή γραμμή, έχει ασημένια ή χρυσή. Μάλιστα, το πάχος είναι ιδιαίτερα λεπτό, ενώ to glitter κάτι παραπάνω από διακριτικό.

Κομψό κόσμημα πάνω σε κοντά νύχια που ξεκουράζει το βλέμμα, καθώς, παράλληλα, ταιριάζει με όλα τα looks, δίχως να δεσμεύει ως προς τις χρωματικές επιλογές. Συνδύασέ το με στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αυτό το mani δεν το βαριέσαι ποτέ!