Ο θάνατος αποτελεί κομμάτι της ζωής, το οποίο, ωστόσο, δε θα γίνει ποτέ εύκολα αποδεκτό από κανέναν άνθρωπο. Μόλις χτύπησε την πόρτα στο reboot της πετυχημένης σειράς «Sex and the City» με τίτλο «And Just Like That…», το κοινό αμέσως έδειξε την απογοήτευσή του.

Συγκεκριμένα, όπως ήταν αναμενόμενο, οι fans της σειράς ενθουσιάστηκαν με την ανακοίνωση της επιστροφής της αγαπημένης γυναικείας παρέας. Τα νέα, όμως, για το θάνατο του Mr. Big στο πρώτο κιόλα επεισόδιο δεν άργησαν να διαρρεύσουν και να απογοητεύσουν το κοινό, με τον δημιουργό της σειράς, Michael Patrick King, να σπεύδει να δώσει απαντήσεις.

«Όταν είπα στον Chris πως ο Mr. Big πεθαίνει στο πρώτο επεισόδιο, ήξερε πραγματικά πως δεν θα ήταν το ίδιο. Και έπρεπε να το συζητήσουμε. Επιθυμούσε πραγματικά να συζητήσουμε το γιατί πεθαίνει και τι σημαίνει αυτό για τη σειρά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως το σενάριο του θανάτου αποτελούσε το αρχικό πλάνο, αφού κανείς δε θα ήθελε να επιστρέψει αν δεν υπήρχε τίποτα διαφορετικό.

Ο Chris Noth σύντομα κατάλαβε και συμφώνησε στην ιδέα ότι αυτή η εξέλιξη θα αποτελούσε το καλύτερο σενάριο για την τηλεοπτική Carrie, την οποία αγαπάει πολύ.

And Just Like That... | Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει τον λόγο που «σκότωσε» τον Mr. Big

«Είναι καλύτερο να έχεις αγαπήσει και να έχεις χάσει παρά το να μην έχεις αγαπήσει ποτέ», σχολίασε, ενώ, παράλληλα, δήλωσε πως ο ίδιος βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την ιστορία της ηρωίδας του, η οποία στα 55 της χρόνια βρίσκεται ξανά μόνη, συνδέοντας εύστοχα το συμπέρασμά της στο τέλος του προηγούμενου κύκλου ότι η πιο σημαντική σχέση που έχεις στη ζωή είναι εκείνη με τον εαυτό σου.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε η μεγάλη αγάπη της Carrie, επεσήμανε πως το ποδήλατο συμβολίζει τη σύγχρονη καθημερινότητα και παρά την ηλικία του, εκείνος ήταν δραστήριος και γεμάτος ζωή.

Η απογοήτευση, πάντως, παραμένει…