Το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου reboot του «Sex and the City» επισκιάστηκε από τον απρόσμενο θάνατο του Mr.Big, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, λίγα μόλις λεπτά μετά την προπόνησή του σε στατικό ποδήλατο γυμναστικής γνωστού brand, για να κηρύξει με τον πιο εμφατικό τρόπο το τέλος ενός μεγάλου έρωτας και μίας εποχής.

Οι αντιδράσεις των fans της σειράς ήταν εντονότατες, αλλά η αντίδραση της εταιρείας των προϊόντων γυμναστικής Peloton -η οποία είχε δώσει το ποδήλατο στην παραγωγή της σειράς δίχως να γνωρίζει το ότι λόγω σεναρίου θα συνδεθεί το όνομά της με τον θάνατο ενός από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της- ήταν σφοδρή.

Η εταιρεία είδε τις μετοχές της να βυθίζονται στο χρηματιστήριο και αμέσως έσπευσε να προσλάβει ένα ολόκληρο ιατρικό team, το οποίο κλήθηκε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο Mr. Big πέθανε.

Τώρα, η Peloton κάνει κίνηση-ματ και επιστρέφει με μία διαφήμιση που ταράζει τα νερά και αποκαθιστά την αλήθεια!

Στο video που μόλις κυκλοφόρησε, ο Chris Noth ζει και βασιλέυει, ενώ ταυτόχρονα φλερτάρει με μία γυμνάστρια με φόντο το… περιβόητο ποδήλατο. Ο ηθοποιός, δηλαδή, πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της εταιρείας μαζί με την πραγματική γυμνάστρια του προγράμματος, Jess King και τον Ryan Reynolds.

Ο Mr. Big  κάθεται χαλαρός στον καναπέ με τη γυμνάστρια και φλερτάρουν ενώ παράλληλα, ακούγεται η φωνή του Ryan Reynolds να λέει «και κάπως έτσι… είναι ζωντανός».

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, το ότι η Peloton εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη διαφήμιση αμέσως μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για την αποκατάσταση της φήμης της. «Και κάπως έτσι ο κόσμος θυμήθηκε ότι η συχνή ποδηλασία ενεργοποιεί και βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και της κυκλοφορίας του αίματος, μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιαγγειακών ασθενειών», καταλήγει.

Αυτό που θα πούμε εμείς, είναι πως θα ελπίζαμε ο Mr. Big να μας έκανε πλάκα και να εμφανιστεί από το πουθενά στα επόμενα επεισόδια της σειράς.