Το reboot του «Sex and the City» έκανε… γλυκόπικρη πρεμιέρα, με τους fans να έχουν απογοητευτεί πλήρως μετά τον ξαφνικό χαμό του Mr. Big στο πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η σκηνή που η Carrie Bradshaw φτάνει στο σπίτι τους και βρίσκει τον σύζυγό της λιπόθυμο, ύστερα από ανακοπή καρδιάς, καταλήγοντας λίγα δευτερόλεπτα να πεθάνει στην αγκαλιά της, σόκαρε τους τηλεθεατές και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media. Υπάρχουν, όμως, και χειρότερα από τους… εξαγριωμένους fans.

Τα χειρότερα ήρθαν για την εταιρεία Peloton, της οποίας την υπογραφή φέρει το στατικό ποδήλατο στο οποίο γυμναζόταν ο Mr. Big λίγο πριν την ανακοπή καρδιάς!

And Just Like That... | Καταστροφή αποδείχθηκε ο θάνατος του Mr. Big στο πρώτο επεισόδιο

HBO

Όπως έγινε γνωστό, μέσα σε ελάχιστες ώρες από την προβολή του επεισοδίου, η μετοχή της εταιρείας -η οποία δεν γνώριζε τις σεναριακές λεπτομέρειες όταν έδωσε το προϊόν της για διαφήμιση στην εταιρεία παραγωγής- έκανε ελεύθερη πτώση στη Wall Street και για αυτό το λόγο «επιστράτευσε» ένα ολόκληρο ιατρικό team για να δοθούν απαντήσεις σχετικά με την ασφάλεια του συγκεκριμένου προϊόντος.

Η  μετοχή της Peloton έπεσε κατά 10% πριν από το άνοιγμα της αγοράς. Στη συνέχεια, περιόρισε τις απώλειες κατά 5,37%, στα 38,62 δολάρια, που ήταν και ιστορικό χαμηλό από τον Μάιο του 2020.

And Just Like That... | Καταστροφή αποδείχθηκε ο θάνατος του Mr. Big στο πρώτο επεισόδιο

HBO

«Πολλοί θα χαρακτήριζαν άμετρο τον τρόπο ζωής του Mr. Big με κοκτέιλ, πούρα, μπριζόλες. Διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο, επειδή είχε υποστεί μια πρώτη καρδιακή προσβολή στον 6ο κύκλο της σειράς», είπε η γιατρός που διορίστηκε από την εταιρεία. «Αυτός ο τρόπος ζωής και ίσως κάποιο οικογενειακό ιστορικό, που συχνά αποτελεί σημαντικό παράγοντα, είναι οι αιτίες του θανάτου και όχι το γεγονός ότι γυμναζόταν. Το να κάνει ποδήλατο στο Peloton ίσως μάλιστα να τον βοήθησε να καθυστερήσει αυτό το καρδιακό επεισόδιο», κατέληξε.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη «διαφήμιση» έβλαψε πολύ την εταιρεία, σε μία τηλεοπτική σειρά, στην οποία όλες οι εταιρείες θα πλήρωναν αδρά για να διαφημιστούν.