Η περιποίηση της επιδερμίδα αποτελεί κύριο μέλημα της σύγχρονης γυναίκας με τους εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς παράγοντες να στέκονται εχθροί απέναντι στην προσπάθεια απόκτησης λείας και λαμπερής όψης.

Στην πραγματικότητα, οι πόροι, τα μαύρα στίγματα καθώς και τα σπυράκια αποτελούν το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσαμε να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, ιδίως πριν από μια σημαντική περίσταση που περιμέναμε πώς και πώς.

Στην αγορά η ποικιλία στα προϊόντα, φαρμακευτικά και μη, τα οποία μπορείς να προμηθευτείς είναι εντυπωσιακά μεγάλη. Υψηλές, ωστόσο, είναι και οι τιμές.

Αν, λοιπόν, θέλεις να αφεθείς για μια ακόμη φορά στη λύση που ακούει στο όνομα «φύση« -που ξέρεις καλά πως ποτέ δε σε απογοητεύει, αλλά αντιθέτως σε φροντίζει με αγνότητα- η παρακάτω πρόταση είναι ακριβώς αυτό που αναζητάς για να ξεφορτωθείς τα ανεπιθύμητα μαύρα στίγματα αλλά και σπυράκια.

Καθάρισε καλά μια ντομάτα και στη συνέχεια πολτοποίησέ την με έναν τρίφτη. Άπλωσε τον πολτό της πάνω στο πρόσωπό σου λίγο πριν πας για ύπνο, άσε τον να δράσει για 15 λεπτά, αφαίρεσε καλά με χλιαρό νερό και το beauty tip σου μόλις ολοκληρώθηκε.

To λαχανικό που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα

Unsplash

Οι αντισηπτική δράση της ντομάτας θα ξεράνει την επιφάνεια του σπυριού αλλά και των μαύρων στιγμάτων με αποτέλεσμα να τα κάνει να αποτελούν παρελθόν σε άμεσο χρόνο.

Treat yourself όπως ακριβώς του αξίζει…