Η ανυπομονησία για την πρεμιέρα του «And Just Like That…» εξελίχθηκε σε τεράστια απογοήτευση για τους φανατικούς του «Sex and the City», καθώς με μία μόνο φράση η Carrie Bradshaw έκανε τις καρδιές μας να σπάσουν.

«And just like that… Big died», ήταν τα λόγια της πρωταγωνίστριας η οποία χάνει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της ήδη από το πρώτο επεισόδιο, με τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τελικά να επιβεβαιώνονται.

Το χειρότερο είναι πως ο αγαπημένος χαρακητήρας της σειράς πεθαίνει ήδη από το πρώτο επεισόδιο διάρκειας 44 λεπτών, αφήνοντας την Carrie σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ξυπνώντας μνήμες από την αποτυχημένη απόπειρα… γάμου των δυο τους, όταν ο Mr. Big δεν εμφανίστηκε την τελετή, αφήνοντάς τη ράκκος.

Βάσει σεναρίου, ο Mr. Big παθαίνει ανακοπή καρδιάς ύστερα από προπόνησή του στο ποδήλατο γυμναστικής, με την Carrie να γυρίζει σπίτι και να τον βρίσκει σε πολύ κακή κατάσταση στο ντους, όπου τελικά ο ίδιος ξεψυχάει στα χέρια της.

Τραγική ειρωνία; Εκείνη φορά τα υπέροχα Manolo Blahnik με τα οποία της έκανε πρόταση γάμου στο φινάλε της πρώτης ταινίας…

Όπως ήταν λογικά, τα σχόλια των θαυμαστών της σειράς έκρυβαν τεράστιο θυμό και απογοήτευση, κάτι που καταλαβαίνουμε απόλυτα.