Από τις 18 Δεκεμβρίου εώς και τις 5 Ιανουαρίου ένα παγοδρόμιο επικών διαστάσεων, ένα διπλό κατακόκκινο λεωφορείο κάνει στάση στο κέντρο του εμπορικού κέντρου και lighting show που θα σου κόψει την ανάσα είναι μόνο λίγα από όσα κάνουν το Village Shopping το “Μαγικό” προορισμό των φετινών Χριστουγέννων.

Όταν μιλάμε όμως για μαγεία δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε την ατμόσφαιρα ακόμη πιο εντυπωσιακή… αφού στο Village Magic Park θα χιονίζει!

Καθημερινά τα τρία κορυφαία ραδιόφωνα της Αθήνας εκπέμπουν ολοζώντανα μέσα από το Village Magic Park ενώ όλοι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες δίνουν αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Δεν σταματάμε όμως εκεί, live deejays, Christmas tunes, secret concerts και πολλά ακόμη δρώμενα που θα συμβαίνουν στον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό της Αττικής!

Το Village Magic Park by Village Shopping θα λειτουργεί καθημερινά με ελεύθερη είσοδο και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, στην Θηβών 228 στον Ρέντη.

Το Village Shopping μεταμορφώνεται σε Village Magic Park και γίνεται ο απόλυτος Χριστουγεννιάτικος προορισμός, για μικρούς και μεγάλους!