Το 2021 ετοιμάζεται να σηκώσει τις βαλίτσες του και να μας αποχαιρετήσει, ενώ το 2022 παραμονεύει έξω από την πόρτα με ένα τεράστιο χαμόγελο για το μέλλον που πρόκειται να χαράξουμε.

Αυτή την περίοδο,μία από τις απολαυστικότερες ευκαιρίες για χαλάρωση είναι η επίσκεψή μας στο nail studio προκειμένου να αποκτήσουμε ένα όσο το δυνατόν πιο festive manicure για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Έχουμε τονίσει ξανά πως το μαύρο χρώμα θα κυριαρχήσει τη χειμερινή σεζόν. Ωστόσο, ξέχνα για λίγο αυτό που φαντάζεσαι. Το μαύρο υπό την κλασσική του μορφή με τη ροκ, έντονη λάμψη του, το 2022 θα αποκτήσει έναν sparkly εαυτό, τον οποίο θα τον αγαπήσεις ακόμα κι αν δεν ήσουν ποτέ fan του χρώματος.

Με οποιοδήποτε σχήμα κι αν πειραματιστείς, το αποτέλεσμα δε θα χάσει καθόλου από τη μαγεία του και θα σε κάνει να ερωτευτείς στο mani που θα χαρακτηριστεί η safe επιλογή της σεζόν.

Η διακριτική ιριδίζουσα λάμψη θα υπάρχει σε ολόκληρο το νύχι και θα είναι τόσο ήπια που θα στέκεται μακριά από κάθε ίχνος υπερβολής. Αντίθετα, η luxury χροιά θα πρωταγωνιστήσει.

Το παρακάτω βίντεο θα σου συστήσει τη νέα εποχή…