Τέλειο timing για να ξυπνήσεις το πνεύμα των γιορτών και να στολίσεις το σπίτι σου με ένα xmas touch δεν υπάρχει, κι αυτό διότι ο κάθε άνθρωπος κρίνει ως σωστή στιγμή διαφορετική ημερολογιακή ημέρα.

Άλλοι διακατέχονται από τη μανία να ανάψουν τα πρώτα λαμπιόνια από το Νοέμβριο κιόλας, κι άλλοι αποφασίζουν να ανορθώσουν το δέντρο τους μία εβδομάδα πριν το στρώσιμο του εορταστικού τραπεζιού.

Αν, λοιπόν, η λύση της τελευταίας στιγμής σε χαρακτηρίζει, δεν είσαι μόνη και κυρίως δε θα ξεμείνεις από ιδέες. Ίσα ίσα, μάλιστα, οι προτάσεις θα πέσουν βροχή στα social media από τους οργανωτικούς φίλους μας και εσύ απλά θα αποφασίσεις τι θα ταίριαζε περισσότερο στα γούστα σου.

Τα τρία παρακάτω χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι εκείνα που αντιπροσωπεύουν τις τάσεις που επικράτησαν για τη φετινή χρονιά:

Only Pink Is Allowed

Δεν ήταν λίγα εκείνα τα χιονισμένα κλαδιά, τα οποία συνδυάστηκαν άψογα με απαλά ροζ μπαλάκια, λουλούδια κι ένα άγγιγμα από ασήμι. Όλα αυτά υπό τον έντονο φωτισμό που τα αναδεικνύει ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Simplicity Is The New Extravagance

Η υπερβολή, λένε, ότι τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Τι γίνεται, ωστόσο, με την απλότητα;

Η φινέτσα και η αρχοντιά μέσα από μια λιτή και κομψή εικόνα σε ξύλινη βάση από έλκηθρο και υπό ουδέτερους, ή μάλλον, διάφανους τόνους. Καθαριότητα εικόνας που θα λατρέψεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie (@simplyscandikatie)

Αν Τα Χριστούγεννα Είχαν Εικόνα

Ή μάλλον, αν είχαν μια και μοναδική εικόνα, σίγουρα θα ήταν αυτό το δέντρο που μόλις το αντικρίζεις απαλλάσσεσαι από μοντερνισμούς και σύγχρονες στυλιστικές επιλογές κι απλώς αφήνεσαι στη μαγεία της πιο υπέροχης εποχής του χρόνου.

Κόκκινα στολίδια, γιρλάντες, αντιθέσεις χρυσού και έντονης λάμψης στην πιο ζεστή ατμόσφαιρα, η οποία θα αγκαλιάσει ολόκληρο το σπιτικό σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie (@simplyscandikatie)

Μήπως αποφάσισες φέτος να στολίσεις 2 δέντρα;