Οι κύκλοι, τους οποίους η μόδα πραγματοποιεί, είναι γνωστοί. Ωστόσο, όταν σμίγεις και πάλι με μια παλιά σου αγάπη η πρώτη επαφή σε ξενίζει και, μάλιστα, σε κάνει να αναρωτηθείς εάν όντως είσαι έτοιμη να ξαναφορέσεις ένα κομμάτι που σε γυρίζει πίσω στο χρόνο.

Όταν δε το στοιχείο που επαναφέρει αποτελεί σύγχρονη αδυναμία, ανυπομονείς να την επανένωση. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, τα νέα είναι πολύ καλά.

Το κεφάλαιο «πέρλες» έχει εξαπλωθεί σε ποικίλες σφαίρες της μόδας και είτε το λατρεύεις, είτε το σιχαίνεσαι. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία τρέξε για λίγο πίσω στις αναμνήσεις σου και θυμήσου τα μάλλινα, πλεκτά, ή μη, πουλόβερ σου στα οποία πάνω υπήρχαν κεντημένες πέρλες.

3D εικόνα, η οποία αποπνέει αρχοντιά και κομψότητα παρά την φορτωμένη εικόνα. Με άλλα λόγια ένα φορτωμένο αποτέλεσμα το οποίο μοιάζει να είναι ανάλαφρο σαν πούπουλο.

Oh my pearl! Oι πέρλες επιστρέφουν και ομορφαίνουν τα πουλόβερ μας

ZARA

Φέτος, η διαφορετικότητα έγκειται στο γεγονός ότι οι πέρλες στέκονται περιμετρικά της μπλούζας ή της ζακέτας εξισορροπώντας την κατάσταση και χαρίζοντας μια πιο ήρεμη εικόνα.

Τώρα το cardigan αποκτάει άνεση αλλά και στυλ που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και σε όλες τις περιστάσεις, δίχως να σε βαραίνει με περιττό φορτίο.