Η Carrie Bradshaw, η Miranda Hobbes και η Charlotte York ετοιμάζονται με ένα Manhattan στο χέρι να σαρώσουν και πάλι τους δρόμους της Νέας Υόρκης, με το  trailer του «And Just Like That…»να μας κάνει να ανυπομονούμε περισσότερο από ποτέ.

Το trailer ξεκινά και η αγαπημένη μας Carrie, λέει στο podcast που παρουσιάζει: «Όσο περισσότερα ζω, τόσο καταλαβαίνω ότι όταν έχεις καλούς φίλους στο πλευρό σου, όλα είναι πιθανά» και μας βάζει για τα καλά στο κλίμα.  Ακόμα, βλέπουμε τον Mr. Big να γυμνάζεται, τις τρεις πρωταγωνίστριες να γευματίζουν και την ηθοποιό  Sara Ramirez να παίρνει τη θέση της Samantha στα… πιπεράτα σχόλια.

H μεγάλη αποκάλυψη, όμως, είναι άλλη: Τι θα λέγατε αν σας λέγαμε πως η τηλεοπτική Miranda θα εμφανιστεί ως queer χαρακτήρας;

Στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από τα γυρίσματα τη βλέπουμε να δίνει το «παρών» σε μια συγκέντρωση LGBTQ+ στην Foley Square της Νέας Υόρκης, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό η αγαπημένη δικηγόρος θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα LGBTQ+ σε μια δικαστική διαμάχη.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, η Miranda θα παρουσιαστεί στον νέο αυτό κύκλο ως γυναίκα που αγαπά να συvευρίσκεται (και) με γυναίκες, με το trailer να παρουσιάζει μία ρομαντική σκηνή σε εστιατόριο με την ίδια και μία νέα περσόνα που θα κάνει την εμφάνισή της στην πολυαναμενόμενη σειρά.

Για το μόνο που απορούμε είναι τι ακριβώς θα δούμε να συμβαίνει με τον σύζυγό της, Steve.

Το νέο trailer του «And Just Like That…» ήταν πιο τολμηρό, πιο ζωντανό και πιο αποκαλυπτικό από όσο περιμέναμε, γεγονός που μας κάνει πλέον να μετράμε ακόμα και τα λεπτά.

1 λεπτό και 41 δευτερόλεπτα να τα… πιεις στο ποτήρι, μέχρι την πολυπόθητη πρεμιέρα στις 9 του Δεκέμβρη.

Έλα πες την αλήθεια, ενθουσιάστηκες και εσύ όσο εμείς, ε;