Τα Χριστούγεννα, ανάμεσα σε όλες τις χαρούμενες εμπειρίες, τις οποίες φέρνουν μαζί τους, χαρίζουν χαμόγελα μέσα από τις κορδέλες που ξετυλίγουν και αποκαλύπτουν τα δώρα, τα οποία προσφέρουμε στους αγαπημένους μας.

Ανταλλαγή δώρων ή αλλιώς secret Santa, η λαχτάρα των προσεκτικά τυλιγμένων δώρων κάτω από το δέντρο μας αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να ανυπομονούμε για την πιο υπέροχη στιγμή του χρόνου.

Ωστόσο, ενώ για τις γυναίκες του οικογενειακού ή φιλικού περιβάλλοντος μας είναι πιο εύκολο να καταλήξουμε στο τι ακριβώς θα τις έκανε να χαμογελάσουν από ικανοποίηση, μέσα από την τεράστια ποικιλία της αγοράς, αλλά και την ευκολία στην οποία εκφράζουν αντικείμενα που τους λείπουν, στο κεφάλαιο «άντρας» τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα επιλογών για τους άντρες σίγουρα μικραίνει, με εμάς να νιώθουμε ότι επαναλαμβανόμαστε μέσα από τα δώρα που στο τέλος αγοράζουμε, βαδίζοντας πάντα σε αδιέξοδο.

Ωστόσο, αυτό είναι στο χέρι μας! Η δημιουργικότητα καλλιεργείται και μπορεί να χαρίσει εκπληκτικά αποτελέσματα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς κάθε προσωπικότητα ξεχωριστά, να την εξετάσεις κι εκείνη θα σε οδηγήσει στη σωστή λύση από μόνη της.

2+1 ανδρικά δώρα για την Πρωτοχρονιά που δεν μπορεί παρά να λατρέψει

Τα παρακάτω τρία δώρα αποτελούν παραδείγματα εκείνων που ένας άντρας σίγουρα θα εκτιμήσει.

Hobby Search

Με γνώμονα το αγαπημένο του hobby μπορείς να διαλέξεις ένα αντικείμενο, το οποίο θα το αξιοποιεί συχνά και κυρίως θα το εκτιμήσει, αφού θα του χαρίζει στιγμές απόλαυσης. Για παράδειγμα, αν λατρεύει το ποδόσφαιρο, μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας θα μπορούσε να είναι αυτό που αναζητάς.

Ή αν αντίστοιχα, έχει αδυναμία στη ζαχαροπλαστική, το mixer που θα του λύσει τα χέρια θα είναι ακριβώς αυτό που θα τον ενθουσιάσει.

Smartwatch

Είτε πρόκειται για fit τύπο είτε όχι, ένα «έξυπνο» ρολόι θα του προσφέρει μια καινούργια ασχολία, την οποία με χαρά θα θελήσει να ανακαλύψει. Τα ποικίλα σχέδια και χρώματα θα σου δώσουν την ευκαιρία να διαλέξεις το ιδανικό για εκείνον.

2+1 ανδρικά δώρα για την Πρωτοχρονιά που δεν μπορεί παρά να λατρέψει

Pixabay

Ταξίδι

Ένα ταξίδι είναι πάντα καλοδεχούμενο. Μάλιστα, όταν είναι prebooked καιρό πριν δε θα κάνει καμία τσέπη να πονέσει, ενώ η αξία της εμπειρίας θα είναι η πλέον ανεκτίμητη.

Φέτος κάνε την έκπληξη που δε θα περίμενε με τίποτα να αντικρίσει.