Πόσες φορές έχεις θαυμάσει το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου πριν βγεις από την πόρτα του σπιτιού σου κι ενώ νιώθεις υπέροχα, λίγα μόνο λεπτά μετά μια βόλτα στις τουαλέτες του μαγαζιού σου καταστρέφει το όνειρο;

Αιτία, το μολύβι ματιών το οποίο έχει την τάση να τρέχει και… να μη φτάνει, καθιστώντας το ολοκληρωμένο σου μακιγιάζ αποτυχημένο, αφού η επιτακτική ανάγκη να κυκλοφορείς παντού με ένα concealer στη τσάντα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, διότι αν το ξεχάσεις, η μουντή εικόνα, το σκοτεινό βλέμμα αλλά και οι μουντζούρες δε θα αργήσουν να φανούν.

Σε αυτό το δύσκολο task που θέτουμε στους ειδικούς απάντησαν οι experts, αυτήν τη φορά με μια λύση που φαντάζει -και είναι!- πανεύκολη.

Πέρα από τα τρομακτικά κόλπα, όπως εκείνα που θέλουν να καίμε με έναν αναπτήρα τη μύτη του μολυβιού πριν το εφαρμόσουμε, αλλά και τη σωστή επιλογή ενός σκληρού και σταθερού προϊόντος, υπάρχει και το μυστικό που θα σε σώσει, διότι αν περιμένεις για πάντα να βρεις το ιδανικό προϊόν το τρένο πέρασε…

Το έξυπνο κόλπο για να μην ξανατρέξει το μολύβι ματιών σου

Αμέσως μετά την εφαρμογή του concealer, λοιπόν, μη ξεχάσεις να περάσεις ανάλαφρα το πινέλο σου, το οποίο έχεις προηγουμένως βουτήξει σε μια setting πούδρα, πάνω από την περιοχή των ματιών, ιδίως εάν ανήκεις στην λιπαρή κατηγορία των επιδερμίδας.

Στη συνέχεια, εφάρμοσε το μολύβι σου και να είσαι σίγουρη ότι εκείνο θα σταθεί υπάκουο, αυτήν τη φορά για περισσότερο χρόνο.

Μην περιμένεις, όμως, για θαύματα καθώς η διάρκεια αποτελεί μεταβλητή τιμή. Ο κάθε άνθρωπος παρουσιάζει διαφορετικούς χρόνους, για το λόγο αυτόν δείξε λίγη παραπάνω υπομονή.