Το αιώνιο παράπονο μιας γυναίκας που για δεκαετίες παραμένει στην κορυφή της λίστας δεν είναι άλλο από τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους.

Το επιθυμητό μήκος μαλλιών αποτελεί κεφάλαιο το οποίο προβληματίζει συνεχώς τις γυναίκες επηρεάζοντας, μάλιστα, τη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθησή τους.

Κάπου εκεί, όλες στρέφονται στην αγαπημένη τους κομμώτρια και το μαγικό της ψαλίδι, ώστε να δυναμώσει το τριχωτό της κεφαλής, να καθαρίσει από τις καμένες άκρες και να ανανεωθεί η συνολική εικόνα των μαλλιών. Μόλις, όμως, μπαίνουν στο κατώφλι του σπιτιού τους μετανιώνουν ήδη για τη χαίτη που αποχωρίστηκαν.

Μήπως σου θυμίζει κάτι αυτό το feeling;

Η αλήθεια είναι πως το μήκος το οποίο δεν είναι υγιές, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κουβαλάς πάνω σου. Και το χειρότερο είναι πως το καθημερινό λούσιμο στο οποίο όλες καταφεύγουμε θεωρώντας πως λόγω των μασκών, των λαδιών ή της σιλικόνης που χρησιμοποιούμε μετά από αυτό, επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Η συγκεκριμένη συνήθεια όχι μόνο δεν αφήνει τα μαλλιά να μακρύνουν, αλλά τα αφυδατώνει ακόμα περισσότερο.

Η αλλαγή που θα παρατηρήσεις στα μαλλιά σου λούζοντάς τα μόνο 2 φορές την εβδομάδα

Η αφαίρεση των φυσικών ελαίων που το τριχωτό της κεφαλής εκκρίνει δεν θα πρέπει να λαμβάνει χώρα πάνω από 2 φορές τη βδομάδα προκειμένου να δεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν χωρίς σπάσιμο και φθορά. Ελαττώνοντας το λούσιμο, θα παρατηρήσεις πως τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά, ενώ παράλληλα θα πάψουν να λαδώνουν τόσο γρήγορα.

Μήπως, λοιπόν, να αλλάξεις τον ρυθμό με τον οποίο λούζεις τα μαλλιά σου;