2 + 1 νέες χριστουγεννιάτικες σειρές του Netflix για να μπεις στο κλίμα

Βάλε τη μαγεία των Χριστουγέννων στη ζωή σου.
2 + 1 νέες χριστουγεννιάτικες σειρές του Netflix για να μπεις στο κλίμα
Netflix

Περίπου ένας μήνας μας χωρίζει από την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου και το Netflix «φόρτωσε» χριστουγεννιάτικες σειρές για να μπούμε για τα καλά στο κλίμα.

Εμείς επιλέξαμε τις τρεις καλύτερες, για να τις δεις μόνη, με τον σύντροφο, τις φίλες ήν την οικογένειά σου και να βιώσεις τη μαγεία από νωρίς.

Ξεκικάμε!

1. Love Hard

Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία στην προσωπική της ζωή, μία αρθρογράφος από το Λος Άντζελες νιώθει πως βρήκε το άλλο της μισό μέσω μιας διαδικτυακής και πολλά υποσχόμενης γνωριμίας. Τότε ταξιδεύει πολλά χιλιόμετρα για να τον συναντήσει και να περάσει μαζί του τις γιορτές, όμως σύντομα καταλαβαίνει πως πρόκειται για μία μεγάλη απάτη.

Αυτή η γλυκόπικρη κομεντί θα κάνει την ώρα σου να περάσει ευχάριστα, θα γελάσεις, θα συγκινηθείς και σίγουρα σε κάποιες στιγμές θα ταυτιστείς.

2. Α Castle for Christmas

Μία διάσημη συγγραφέας εμπλέκεται σε ένα σοβαρό σκάνδαλο και ταξιδεύει μακριά για να ξεφύγει. Τότε βρίσκεται στη Σκωτία, όπου ερωτεύεται ένα πανέμορφο κάστρο και προσπαθεί με χίλιους τρόπους να το αγοράσει.

Ο ιδιοκτήτης του κάστρου, ωστόσο, δεν προτίθεται να το πουλήσει σε μία ξένη όμως και έτσι ξεκινάει μία κόντρα, που τελικά καταλήγει κάπως …διαφορετικά.

3. Christmas flow

Ένας διάσημος ράπερ και μία στριμμένη δημοσιογράφος γνωρίζονται, κοντράρονται και φυσικά στο τέλος ερωτεύονται. Ένα φλογερό, χριστουγεννιάτικο ειδύλλιο δημιουργείται, όμως οι διαφορές τους είναι πολλές.

Θα καταφέρουν να είναι τελικά μαζί και μετά τον Ιανουάριο;

Με τι ξεκινάμε λοιπόν;