Είτε είσαι ένα αυθεντικό Barbie girl, είτε όχι, το ροζ χρώμα μπορεί να κατατάσσεται στα αγαπημένα σου και όχι άδικα, καθώς η χαριτωμένη όψη που χαρίζει στον προσωπικό σου  χώρο, τον καθιστά ακόμα πιο οικείο.

Δίχως να προχωρήσεις σε υπερβολές, η διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να προσαρμοστεί στα γούστα, τις ανάγκες αλλά και τη τσέπη σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση για εξερεύνηση, ανακάλυψη των προτιμήσεών σου αλλά και δημιουργικότητα.

Η περίοδος αυτή αποτελεί ιδανική στιγμή για να προχωρήσεις σε εσωτερικές αλλαγές, αφού εστιάζεις πιο εύκολα στο σπίτι και το στολισμό του λόγω των Χριστουγέννων.

Οι παρακάτω ιδέες αποδεικνύουν έμπρακτα πως, τελικά, η αλλαγή μπορεί να έρθει κι από πολύ μικρές λεπτομέρειες.

Ο τοίχος είχε τη δική του… ταπετσαρία

Πέρα από τα βάζα και τα δοχεία, μια ταπετσαρία με ένα ροζ λουλούδι θα φέρει τον ρομαντισμό στο σπίτι σου. Προτίμησε να αφεθείς σε ισορροπημένα, χρωματικά, prints για να αποφύγεις extreme καταστάσεις.

Και βάφω τις κουρτίνες…

Μακριές, διάφανες κουρτίνες, οι οποίες θα παίξουν με αντιθέσεις μέσα από τις εικόνες του εξωτερικού περιβάλλοντος, οι οποίες ζωντανεύουν μέσα από το γυάλινο κάδρο του παραθύρου. Με αυτόν τον τρόπο ξεφεύγεις από τα καθιερωμένα γήινα χρώματα δίχως να κουράζεις τα μάτια, αλλά δίνοντας, παράλληλα, έκταση στον χώρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨ Kate ✨ (@kate_rose_morgan)

Στάσου για λίγο στο σκαμπό

Ένα μικρό, στρογγυλό και βελούδινο σκαμπό μπορεί να στολίσει με girly διάθεση το δωμάτιο, το σαλόνι, αλλά και το χολ σου.

Πρόκειται για μια ιδανική λύση, η οποία θα σε βολέψει στην καθημερινότητα πέρα από την ομορφιά και τη χάρη που θα προσφέρει.

Έκανες ήδη εικόνα στο μυαλό σου το πού θα τα βάλεις; Κι εμείς!