Η σειρά ταινιών που αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη τα τελευταία 20 χρόνια έχει γενέθλια, κλείνοντας 20 χρόνια από τη στιγμή που ο Harry Potter πήρε σάρκα και οστά στη μεγάλη οθόνη καταλήγοντας να «χαρίσει» στη  J. K. Rowling τη δική της αυτοκρατορία,

Το brand, βλέπετε, πρωταγωνιστεί πλέον παντού. Από τον ρουχισμό μέχρι τα είδη διακόσμησης σπιτιού, η στάμπα του ίδιου του πρωταγωνιστή αλλά και το σήμα της σχολής Hogwarts συναντώνται σε υψηλή συχνότητα και σε ποικίλα καταστήματα.

Οι Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson ενώνονται ξανά και είναι πανέτοιμοι για νέες εμπειρίες. Κουνώντας το μαγικό τους ραβδί θα αναβιώσουν στιγμές μαγείας τόσο για τους ίδιους όσο και για το φανατικό τους κοινό.

Σε reunion mood η HBO Max, μετά την επιστροφή των σειρών Sex and the City  και F.R.I.E.N.D.S, ανακοίνωσε πως 20 μετά την πρώτη ταινία με τίτλο «Ο Harry Potter και η φιλοσοφική λίθος», η Warner θα επανενώσει το παρεάκι και θα το ξαναφέρει κοντά μας  προβάλλοντας ένα ολοκαίνουργιο, επετειακό επεισόδιο με τίτλο: «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts».

Φυσικά, πέρα από τους πρωταγωνιστές και πολλές ακόμη χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες, δε θα μπορούσε να λείψει ο Chris Columbus, ο οποίος θα είναι για μια ακόμη φορά ο καπετάνιος στην σκηνοθεσία.

Τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να ανυπομονείς για τη νέα χρονιά, καθώς η Πρωτοχρονιά αποτελεί τη μεγάλη μέρα του reunion…