Η θεωρία που θέλει τις μελαχρινές να είναι οι πιο εντυπωσιακές το καλοκαίρι και τις ξανθιές το χειμώνα μόλις παραγράφηκε από τα πρακτικά και τα δεδομένα φαίνονται να παίρνουν διαφορετική τροπή.

Γεγονός, βλέπεις, αποτελεί η νέα τάση που κατατάσσει το ξανθό στα ξεπερασμένα χρώματα μαλλιών, με όλο και περισσότερες γυναίκες να συνεχίζουν τον πειραματισμό στα μαλλιά τους, εκείνον που ξεκίνησαν κατά την περίοδο της καραντίνας.

Η μεγάλη απόφαση να μεταφερθείς από το ice blonde στο καστανό σίγουρα δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Το TikTok, ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη, αφού οι περισσότερες stars του Hollywood ακολουθούν η μία μετά την άλλη να υιοθετούν μια απόχρωση καστανού που ονομάζεται expensive brunette.

Το νέο look έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 661,000 προβολές στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #expensivebrunette, ενώ ονόματα όπως η Hailey Beiber πείθουν ακόμα περισσότερο τις γυναίκες με ανοιχτό χρώμα μαλλιών (και όχι μόνο) να το δοκιμάσουν λόγω της εντυπωσιακής εικόνας.

Shine Bright Like Hailey

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Σαντρέ που δεν κοκκινίζει και φυσικότητα που τονίζει τα χαρακτηριστικά χωρίς κανένα επιτηδευμένο τρόπο σε συνδυασμό με την αρχοντιά και φινέτσα που αποπνέει.

Καθόλου άδικη η ονομασία…

Είσαι έτοιμη να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται ακριβά για αυτόν το χειμώνα;