Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός λένε πως στη σύγχρονη εποχή δεν υπάρχει. Εάν αυτό ισχύει τότε ακυρώνουμε ακόμα και τις ίδιες μας τις επιλογές, τις προσδοκίες αλλά και τα όνειρα για το μέλλον, γεγονός εξαιρετικά θλιβερό.

Αντίθετα, εκείνο στο οποίο θα πρέπει κάθε φορά να εστιάζουμε είναι το γεγονός ότι ο κάθε άνθρωπος είναι τόσο ξεχωριστός που όμοιός του δεν υπάρχει. Για το λόγο αυτόν ο dreamy man είναι κάπου εκεί έξω, έχει συγκεντρώσει όλα τα χαρακτηριστικά που πάντα ήθελες και σε περιμένει, εάν δεν τον έχεις ήδη βρει δηλαδή.

Σχετική αμερικανική έρευνα, παρουσίασε τα χαρακτηριστικά που σύμφωνα με τις γυναίκες έχει ο άνδρας που μπορεί να τις κάνει πραγματικά ευτυχισμένες. Όπως είπαν, η σχέση με ένα αρσενικά που έχει αυτά τα στοιχεία, απογειώνει τις στιγμές μαζί τους.

Πώς είναι τελικά ο ιδανικός άνδρας;

Ευγενικός

Τι έγινε, άραγε, με όλες εκείνες που έχουν αδυναμία στους «αλήτες»; Όπως αποδεικνύεται, η πλειονότητα των γυναικών… λιώνει με την ευγένεια και τους καλούς τρόπους του άντρα. Εκείνου, δίπλα στον οποίο φαντάζεται τον εαυτό της μέσα σε λίγα χρόνια. Πρόκειται για στοιχείο του χαρακτήρα που τον ανεβάζει στα μάτια της αγαπημένης του μονομιάς.

Γενναιόδωρος

Τόσο με τα υλικά αγαθά, όσο και με τα συναισθήματα. Άλλωστε αυτά πάνε μαζί. Την τσιγκουνιά δεν τη θέλησε ποτέ καμία.

Τα 4 βασικά χαρακτηριστικά του «τέλειου» άντρα σύμφωνα με τις γυναίκες

Με χιούμορ

Υπερκαλύπτει ακόμα και την εξωτερική εμφάνιση κι αυτό το συναντάμε καθημερινά σαν φαινόμενο. Το χιούμορ κρατάει τη σχέση σε εγρήγορση, αυξάνει τις διασκεδαστικές κι αστείες στιγμές και μειώνει σημαντικά τον ενδεχόμενο κίνδυνο της βαρεμάρας.

Πιστός

Φυσικά, το χαρακτηριστικό αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα, ιδίως των πιο ζηλιάρηδων γυναικών. Αν δεν παίζει το ματάκι του δεξιά κι αριστερά, κορίτσια, είστε σε πολύ καλό δρόμο.

Μεταξύ μας, δεν πέσαμε από τα σύννεφα με τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας.