Η επιστροφή του πολυαναμενόμενου reboot του «Sex and the City» με τίτλο «And Just Like That…», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες.

Η απάντηση σχετικά με την πολυαναμενόμενη ημερομηνία έφτασε μέσω του επίσημου trailer της HBO Max που μόλις κυκλοφόρησε, το οποίο εκτός από άκρως εντυπωσιακό, είναι και πολύ κατατοπιστικό.

Τα πολύ ευχάριστα είναι πως παρά το γεγονός πως όλοι έλεγαν πως η πρεμιέρα θα λάβει χώρα τη νέα χρονιά, τελικά η σειρά θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από ό,τι που περιμέναμε.

Η HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer, σύμφωνα με το οποίο η σειρά θα μας χαρίσει τα δύο πρώτα της επεισόδια στις 9 Δεκεμβρίου, με τα υπόλοιπα 8 να προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Πέμπτη.

Στο trailer του «And Just Like That…» βλέπουμε εντυπωσιακές σκηνές με τις πρωταγωνίστριες σε δράση, νέους χαρακτήρες και τα φανταχτερά εκείνα ρούχα που τόσο πολύ μας είχαν λείψει. Και το καλύτερο; Απολαμβάνουμε την πρώτη συνάντηση της Carrie -νυν Mrs Preston- με την πρώην σύζυγο του Mr. Big, Natasha!

Ούτε ένας μήνας δεν έχει μείνει μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα και το μόνο σίγουρο είναι πως περιμένουμε με κομμένη την ανάσα.