Η Kardashian στον γάμο της Paris Hilton | Βρε Kim, είναι δυνατόν να φόρεσες κάτι τέτοιο;

Τα βλέμματα, πάντως, τα τράβηξε όλα επάνω της.
Η Kardashian στον γάμο της Paris Hilton | Βρε Kim, είναι δυνατόν να φόρεσες κάτι τέτοιο;
YouTube/Dimitri Vegas & Like Mike

Δεν ήταν λίγα τα σχόλια ότι η πραγματική πρωταγωνίστρια στο γάμο της Paris Hilton ήταν η Kim Kardashian, ύστερα από την εμφάνιση, με την οποία μάγεψε τον φακό. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, όχι με κάποια τρομερή ιδιαιτερότητα αλλά… με το πάνω μέρος του φορέματός της, το οποίο ήταν αναμφίβολα too much για την περίσταση.

Ναι! Η Paris Hilton, παντρεύτηκε και, όπως ήταν αναμενόμενο, ανάμεσα στους καλεσμένους του λαμπερού γάμου ήταν η Kim Kardashian, με τις δύο φίλες να ποζάρουν στα social media, η πρώτη ως ρομαντική νύφη μέσα από ένα χαριτωμένο, κλειστό νυφικό και η δεύτερη με ένα φόρεμα που τράβηξε όλα τα βλέμμα πάνω στο εντυπωσιακό μπούστο της.

Μαύρο maxi φόρεμα με έντονο όγκο στο κάτω μέρος αλλά εξαιρετικά στενό στο πάνω και αποκαλυπτικά κενά που παίζουν με αντιθέσεις χρώματος και γυμνού δέρματος.

Όσο για το μακιγιάζ; Ένταση δόθηκε στα μάτια της, καθώς στην υπόλοιπη επιδερμίδα παρέμεινε σε bronze ακτίνες μέσα από την τεχνική που πάντα αγαπάει να τιμάει, το contouring.

Τέλος, η αυστηρή χαμηλή κοτσίδα με την ατελείωτη πλεξούδα στα μαύρα μαλλιά της συγκέντρωναν όλα τα φώτα πάνω στο πρόσωπό της.

Οι παρακάτω φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύουν το γιατί…