Τα πρώτα καμπανάκια στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια αρχίζουν να χτυπούν και τα γιορτινά λαμπιόνια ξεκινούν να αναβοσβήνουν. Σαν να μυρίζει Χριστούγεννα και αυτό πολύ μας αρέσει.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αναζητούμε καινούργιες προτάσεις για να ανανεώσουμε το χώρο μας αλλά και την εμφάνισή μας με ένα touch αυτής της πανέμορφης μαγείας.

Ανάμεσα σε αυτά και τα νύχια μας, με τα xmas designs να κυριαρχούν στο διαδίκτυο αλλά και στους δρόμους. Το χαρακτηριστικό της εποχής είναι η υπερβολή που πηγάζει από τη φύση της συγκεκριμένης γιορτής.

Χρυσόσκονη, στρας, κόκκινο και πράσινο αποτελούν λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά που τα νύχια αποκτούν με εσένα να συνεχίζεις την αναζήτηση ενός κομψού αλλά και cute, παράλληλα, σχεδίου που να μη χρειαστεί να το κρύψεις ποτέ αλλά και να φωνάζει διακριτικά ότι τα Χριστούγεννα είναι εδώ παιδιά!

Το παρακάτω manicure είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι και μάλιστα ταιριάζει σε κάθε μήκος, αφού προσαρμόζεται με άνεση.

Ο σκούφος του Άγιου Βασίλη αυτήν τη χρονιά στάθηκε στο γαλλικό σου, όπου το κόκκινο συνυπάρχει λεπτεπίλεπτα με τη γαλακτερή βάση.

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε τη φανταχτερή διάθεση του χρώματος, ενώ παράλληλα διατηρούμε το χαριτωμένο mood!

Extra Tip: Προτίμησε το αμυγδαλωτό σχήμα για να το αναδείξεις.