Είσαι λάτρης των Χριστουγέννων αλλά και πιστή foodie που αναζητάς συνεχώς ιδιαίτερες γαστρονομικές επιλογές;

Τότε δεν έχεις παρά να χαθείς μέσα στη λαμπερή, χριστουγεννιάτικη συλλογή φαγητών που φέρνει φέτος η εταιρία Marks & Spencer Food.

Τα πιο λαχταριστά χριστουγεννιάτικα γλυκά θα τα βρεις στη συλλογή Magic & Sparkle

Ένα βήμα πιο κοντά στην Αγγλία και τις λιχουδιές που κυριαρχούν σε κάθε Χmas τραπέζι, οι επιλογές φέτος θα σας κάνουν να απολαύσετε ομορφιά αλλά και γεύση.

Φωτιζόμενα μπουκάλια Gin, περίτεχνα ντυμένα με φύλλα χρυσού, σοκολατένια σπιτάκια πασπαλισμένα με χιόνι από λευκή, γάλατος, μαύρη ή Golden Blond σοκολάτα, υπό την ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα αστέρια όταν λαμπυρίζουν.

It’s the most wonderful time of the year και αυτό το αισθανόμαστε κάθε φορά που καθόμαστε στο στολισμένο από Shortbread Light-Up Houses, τραπέζι.

Φέτος, κάνε τη διαφορά και δώρισε τα Mince pies αλλά και τις Βρετανικές πουτίγκες που θα φέρουν μια ανανεωμένη αύρα στα Χριστούγεννά σου.

Τα πιο λαχταριστά χριστουγεννιάτικα γλυκά θα τα βρεις στη συλλογή Magic & Sparkle

Όσο για τον Percy Pig, φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την εύθυμη παρέα. Είναι έτοιμο, μέσα στο μουσικό του κουτί να κεράσει όλους τους καλεσμένους με λαχταριστά ζαχαρωτά. Το αγαπημένο μας γουρουνάκι, μάλιστα, βάζει το χεράκι του μέχρι και σε σοκολατένιο pop corn για να απογειώσει τον ουρανίσκο σου.

Τα πιο λαχταριστά χριστουγεννιάτικα γλυκά θα τα βρεις στη συλλογή Magic & Sparkle

Μια βόλτα στα φυσικά καταστήματα και στα τμήματα MS αλλά και online στο marksandspencerfood.gr θα σας κάνουν να βυθιστείτε στον κόσμο των Χριστουγέννων, εκεί όπου όλοι γινόμαστε παιδιά και το συναίσθημα μας κατακλύζει.