Έτσι αποχαιρετά ο Ben τη Jennifer Lopez | Το βίντεο με το φιλί που ζήλεψαν και οι paparazzi

Κορίτσια, να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Ben τη Jennifer και το αντίστροφο!
Έτσι αποχαιρετά ο Ben τη Jennifer Lopez | Το βίντεο με το φιλί που ζήλεψαν και οι paparazzi
YouTube/Entertainment Tonight

Ένας έρωτας βγαλμένος από το κόκκινο χαλί των λαμπερών φώτων. Κάπως έτσι μεταφερόμαστε μονομιάς σε εκείνα τα love stories της μεγάλης οθόνης. Εκεί, όπου δε χρειάζεται να ακούσεις πολλά έναρθρα λόγια, διότι η γλώσσα του σώματος ξεκουφαίνει κάθε ακροατή.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι και πάλι μαζί με την είδηση να δίνει χαρά σε όλους τους θαυμαστές τους. Εκείνο, όμως, που κάθε φορά ο φακός απαθανατίζει είναι ο εκδηλωτικός έρωτάς τους.

Aυτή τη φορά, το παπαρατσικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αποτελεί το πιο γλυκό και τρυφερό στιγμιότυπο του ζευγαριού, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να αποτελεί μια κινηματογραφική σκηνή.

Ο λόγος για τον αποχαιρετισμό τους λίγο πριν η Jennifer Lopez μπει στο ιδιωτικό της τζετ. Το ζευγάρι αν και πέρασε όλο το καλοκαίρι μαζί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πολύ συχνά αναγκάζεται να μένει σε ξεχωριστές χώρες. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η Λατίνα σταρ βρίσκεται στη διάρκεια γυρισμάτων στο Βανκούβερ, για τη νέα της ταινία «The Mother».

Αν είσαι χωρισμένη μην πατήσεις play, αν είσαι single υποστηρίκτρια ετοιμάσου να αλλάξεις γνώμη κι αν, πάλι, είσαι ερωτευμένη έφτασε η στιγμή να κολλήσεις ακόμα περισσότερο μαζί του.

Εμείς, πάντως, τα χάσαμε το λόγια μας!