Το φθινοπωρινό mani της Dua Lipa δίνει άλλο αέρα στο snake print

Έχει τα πιο φθινοπωρινά νύχια της σεζόν και το Instagram συμφωνεί.
Το φθινοπωρινό mani της Dua Lipa δίνει άλλο αέρα στο snake print
At Home With Dua Lipa – Apple Music

Το φθινόπωρο δεν αποτελεί εύκολα αγαπημένη περίοδο για τον περισσότερο κόσμο. Σκοτεινιάζει πιο γρήγορα, χάνουμε μια ώρα ύπνου, τα πορτοκαλί-κίτρινα φύλλα καλύπτουν τους δρόμους, λέμε αντίο στα καλοκαιρινά outfits, στις διακοπές και προετοιμαζόμαστε για τη συννεφιά της εποχής.

Ωστόσο, όπως κάθε νέα περίοδος επιβάλλει τους δικούς της στυλιστικούς κανόνες κι εμείς δεν έχουμε παρά να ανακαλύψουμε ιδιαίτερους τρόπους για να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή όσο πιο ομαλή γίνεται.

Ένας από αυτούς είναι η αναζήτηση του καταλληλότερου design για να ντύσουμε τα νύχια μας. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που μας εισάγει σε δημιουργικούς διαδρόμους, στους οποίους, οι γήινες αποχρώσεις επικρατούν.

Με αυτήν τη σκέψη η Dua Lipa αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως πέρα από το ταλέντο της στο τραγούδι, δε χαρακτηρίζεται άδικα και ως fashion icon με τις επιλογές που κάνει στο look της. Απόδειξη, το νέο της mani που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των κοριτσιών του instagram.

Do it like Dua

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Διακριτικό αλλά όπως και η διάσημη τραγουδίστρια, τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, καθώς ξεφεύγει από τα συνηθισμένα χρώματα και τα κλασικά σχέδια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Με καθαρή, διάφανη βάση και πολύχρωμο snake print, στο οποίο μπορείς να χαρίσεις οποιαδήποτε ερμηνεία, στις άκρες, ετοιμάσου να αποσπάσεις πολλά χειροκροτήματα.