Όποιος έχει δει το «Squid Game» σίγουρα μπορεί να περιγράψει πολλές σκηνές που του χάρισαν τρόμο, στρες και άγχος, μιας και σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, υπήρχαν  στιγμές που μας έκαναν να αφήσουμε το φως του δωματίου μας ανοιχτό.

Ίσως όμως, το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της τρομακτικής σειράς να είναι η τεράστια κούκλα, με τα μάτια που γυρίζουν και εντοπίζουν την κίνηση των παικτών που λίγο αργότερα θα… εξοντωθούν. Θυμάσαι τι ένιωσες σε εκείνο το πρώτο επεισόδιο που καλά καλά δεν είχες αντιληφθεί τι επρόκειτο να συμβεί και αντίκρισες την κούκλα εκείνη που προκαλεί ανατριχίλα;

Κι όμως, αυτή η κούκλα υπάρχει στην πραγματικότητα και δεν δημιουργήθηκε στο νοσηρό μυαλό του σκηνοθέτη, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του φονικού παιχνιδιού «κόκκινο φως, πράσινο φως».

Η κούκλα βρίσκεται στην κομητεία Jincheon, μιας αγροτικής περιοχής βόρεια της Σεούλ και φρουρεί την είσοδο ενός μουσείου αυτοκινήτου, με όνομα Macha Land.

Ο εμπνευστής της σειράς ζήτησε από το μουσείο την διάσημη πλέον κούκλα και την επέστρεψε λίγο αργότερα πιο διάσημη και χωρίς, όμως,-για άγνωστο λόγο- το ένα της χέρι.

Απολαύστε τη στην πραγματική -και διόλου δολοφονική!- εκδοχή της στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Κάτι μας λέει πως οι επισκέψεις στο συγκεκριμένο μουσείο αυτοκινήτου αναμένεται να αυξηθούν κατακόρυφα…