Μόλις ανοίγεις το Instagram καταιγισμός από φωτογραφίες με εντυπωσιακά manicures ξεπροβάλλει. Όλα τους, ωστόσο, έχουν ένα κοινό παρονομαστή: το μήκος.

Ναι, είναι γεγονός, τα μακριά pointed almond nails είναι το σχήμα που επικρατεί ως τελευταία τάση της μόδας. Σίγουρα είναι ιδιαίτερα κομψά, αισθησιακά και τραβούν όλα τα βλέμματα.

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που δε μπορείς να κρατήσεις αυτό το μήκος είτε από επιλογή είτε όχι;

Δεν είναι λίγα τα κορίτσια που βάζουν και βγάζουν τους φακούς επαφής καθημερινά και παραπονιούνται συνεχώς ότι ενώ λατρεύουν τα μακριά νύχια δε μπορούν να τα απολαύσουν. Άλλα πάλι, λόγω ειδικότητας ή αντιπάθειας σε τεχνητά.

Κι όμως, υπάρχουν αμέτρητα σχέδια για να απολαύσεις περιποιημένα άκρα χωρίς απαραίτητα να είναι μακριά, να προκαλέσεις φθορά στη βάση σου ή να είσαι αντιμέτωπη με κάθε απώλεια σπασίματος.

Dark Red

Το βαθύ κόκκινο, ή αλλιώς, το μπορντό αποτελεί το βασιλιά του χειμώνα. Ωστόσο, τα κυκλικά σχέδια πάνω σε διάφανη βάση θα χαρίσουν μήκος και έκταση το φυσικό σου νύχι. Έτσι θα έχεις γλιτώσει την επιμήκυνση αλλά θα έχεις κερδίσει το αποτέλεσμά της.

Smile Design

Το ανάποδο γαλλικό ή το χαμογελαστό μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού, όταν παίρνει φωτεινό χρώμα ενεργοποιεί το εφέ του μήκους ακόμα και στο τετράγωνο σχήμα.

Προτίμησε εκείνο με τις στρογγυλεμένες γωνίες για πιο smooth τελείωμα.

Light Up

Στο ίδιο μοτίβο αλλά με διχρωμία στην οποία ο καβαλιέρος είναι το λευκό το φως δε θα αργήσει να έρθει. Αρχοντιά και σύγχρονη ομορφιά σε ένα manicure που θα αποτελέσει τον καλύτερό σου φίλο ακόμα και το χειμώνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)