Μαρία της γειτονιάς, Μαριμάρ ή Ροζαλίντα, όπως κι αν την έχεις γνωρίσει, (αν, βέβαια, είσαι παιδί των ’90s), σίγουρα την έχεις λατρέψει για την ομορφιά, την καλοσυνάτη φυσιογνωμία της αλλά και το στυλ της.

Οι ρόλοι της στο τέλος, όταν μετατρεπόταν από φτωχή σε πλούσια, διακρίνονταν για τα κομψά outfits, ταγέρ και φορέματα που όλες τότε ερωτευόμασταν και ονειρευόμασταν να φορέσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Κι όμως, τα χρόνια περνούν, όχι ιδιαίτερα για εκείνη, ωστόσο. Η φρέσκια ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, με το χαμόγελο, το οποίο δε σβήνει ποτέ, να θυμίζει αυτό το δροσερό κορίτσι που τραγουδάει και χορεύει γεμάτο πάθος κι αγάπη για αυτό που κάνει.

Το αστέρι της latin μουσικής αλλά και υποκριτικής σκηνής, λανσάρει τη δική της σειρά υποδημάτων, σε συνεργασία με την εταιρία Macy’s. Ψηλά τακούνια για ειδικές περιστάσεις, δίπατες γόβες, χρυσόσκονη ή animal print, οι επιλογές ποικίλουν για να καλύψουν όλα τα γούστα.

Η Thalia λανσάρει την προσωπική της shoe collection και είναι πιο φτηνή από όσο πιστεύεις

Macy’s

Εκείνο, όμως, που προκαλεί περισσότερη εντύπωση είναι οι τιμές, αφού, συνήθως, όταν συγκεκριμένες σειρές συνδέονται με ένα διάσημο όνομα, τα προϊόντα είναι απλησίαστα.

Κι όμως, λιγότερα από 80€ -ξεκινούν από τα 50€!- θα είναι αρκετά για μια αγορά.

Το ερώτημα σε αυτήν την περίπτωση είναι άλλο: Ταιριάζει, τελικά, στο στυλ σου αυτό που η Thalia προτείνει;