Όταν η Mariah Carey εμπνεύστηκε τον στίχο ”I don’t want a lot for Christmas, there is just one thing i need” σίγουρα δεν αναφερόταν στα υπέρογκα ποσά που ακολούθησαν την τεράστια επιτυχία όλων αυτών των χρόνων που το τραγούδι της κατακλύζει μουσικά κάθε γωνιά της Γης.

Σε trailers, διαφημίσεις, ταινίες, ραδιόφωνο, café, εστιατόρια, πάρτι, ακόμα και στο δρόμο, το τραγούδι που από την πρώτη, κιόλας, νότα μας μεταφέρει στη θαλπωρή των Χριστουγέννων δεν είναι άλλο από το ”All I Want For Christmas Is You”.

Όλα τα υπόλοιπα επετειακά Christmas songs που ακολούθησαν αποδεδειγμένα δεν κατάφεραν να ξεθωριάσουν την τεράστια επιτυχία του, με την τραγουδίστρια να την απολαμβάνει όλο υπερηφάνεια, μαζί όμως και τα τεράστια κέρδη.

 

Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail του 2015, η Mariah σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως κερδίζει από τα δικαιώματα  376.000 λίρες ετησίως, ενώ άλλο δημοσίευμα του New York Post υποστηρίζει πως για 19 χρόνια (1994 – 2013) το τραγούδι-σταθμός της πιο αγαπημένης εποχής του χρόνου της έχει χαρίσει το ποσό των 50 εκατ. δολαρίων.

Ωστόσο, δε διευκρινίζεται αν αυτά τα έσοδα προέρχονται μόνο από το ραδιόφωνο ή συνδυαστικά και με τα υπόλοιπα μέσα.

Εμείς, πάντως, ένα έχουμε να πούμε:

Όσο κι αν ζηλεύουμε, ανυπομονούμε κάθε χρονιά, την ίδια εποχή να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα με τις λιχουδιές, τα στολίδια, τα αγαπημένα μας πρόσωπα κι όλα αυτά υπό τη μουσική υπόκρουση του Oh Baby All I Want For Christmas Is… You!