Η χρονιά που διανύουμε αποτελεί μια δύσκολη δοκιμασία επιστροφής στην πραγματικότητα, ύστερα από την καραντίνα, στην οποία οι δεσμευμένοι κόλλησαν ακόμα περισσότερο πάνω στο ταίρι τους, ενώ οι singles απολάμβαναν κάθε λεπτό με τον εαυτό τους.

Οι τελευταίοι, μάλιστα, μένοντας αρκετό καιρό εκτός χορού δυσκολεύονται να ξεβολευτούν και, κυρίως, να ανοιχτούν, να έρθουν σε επαφή με καινούργια άτομα και να φλερτάρουν.

Ωστόσο, τα νέα είναι πολύ θετικά για τρία, τουλάχιστον, ζώδια. Πρόκειται για εκείνα που μέχρι τα Χριστούγεννα έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να ερωτευτούν – και είμαστε σίγουρες πως θα τα καταφέρουν!

Τοξότης

Αρχικά, το γεγονός ότι είναι ο μήνας του, σε συνδυασμό με το festive mood θα κάνει τον ανέμελο και, πάντα αισιόδοξο, Τοξότη να περιορίσει για λίγο τη διάθεση ελευθερίας του και να βρει το δάσκαλό του.

Με άλλα λόγια, αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, ετοιμάσου για το βέλος που θα σε χτυπήσει απευθείας στην καρδιά.

All I want for Christmas is you | Τα 3 ζώδια που μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν βρει τον έρωτα

Καρκίνος

Ο ρομαντισμός θα χτυπήσει κόκκινο μέσα στους επόμενους δύο μήνες για τον Καρκίνο. Περιπέτειες που θα ζήσει μέσα από έντονο συναίσθημα, οι οποίες αν και μπορεί να έχουν ορισμένα σκαμπανεβάσματα, στο τέλος η διαδρομή θα είναι λεία και ο έρωτας θα του κλείσει έξυπνα το μάτι. Αυτό που πάντα ονειρευόταν θα του χτυπήσει την πόρτα.

Ζυγός

Η ζυγαριά γέρνει στο αντίο της ελευθερίας και στην αρχή μιας νέας σχέσης. Ο Ζυγός, στη διαδρομή προς τα φετινά Χριστούγεννα, θα γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους, θα μάθει πολλά από αυτούς και στο τέλος θα ερωτευτεί. Η δραστήρια ζωή του θα χαλαρώσει για λίγο τους ρυθμούς, παγώνοντας το χρόνο ακριβώς στο ζητούμενο timing.

Γιατί στον έρωτα δε μπορείς να κρυφτείς.