«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα επιστρέψει η Kim» | Νέα κόντρα στο «Sex and the City»

Πάει το μυαλό σας ποιος μπορεί να είπε αυτήν την ατάκα;
Sex and the City | O πραγματικός λόγος που δεν μιλιούνται Sarah Jessica Parker - Kim Cattrall
HBO

Από την πρεμιέρα του reboot του «Sex and The City» μας χωρίζουν λιγότεροι από δύο μήνες και καθημερινά οι πληροφορίες που έρχονται από τα γυρίσματα του «And Just Like That…»μας κάνουν να ανυπομονούμε.

Η σεναριογράφος της θρυλικής σειράς, Candace Bushnell, παραχώρησε συνέντευξη στο Daily Beast και εξομολογήθηκε με πολύ πάθος πως… δεν καίγεται για την επιστροφή της θρυλικής Samantha Jones.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που υπογράφει τη σειρά τόλμησε να δηλώσει: «Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κοινό νοιάζεται τόσο για κάτι που δεν είναι αληθινό. Είναι ένα μυστήριο. Εμένα ας πούμε, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα επιστρέψει η Kim Cattrall.

Σε αντίθεση με όλες εμάς που στεναχωριόμαστε πολύ με τη συγκεκριμένη απουσία, θα σχολιάσουμε εμείς.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα επιστρέψει η Kim» | Νέα κόντρα στο «Sex and the City»

HBO

Στη συνέχεια, η συγγραφέας αναφέρθηκε στο τι θα δούμε στη σειρά, ποιες αλλαγές και ποιες εκπλήξεις θα ακολουθήσουν:

«Ζούμε σε πολύ διαφορετικές εποχές. Ακόμα και πριν από 15 χρόνια, ο κόσμος δεν ήταν φτιαγμένος για να είναι single. Δεν μπορούσες να λειτουργήσεις ως μονάδα, ακόμα και αν το δούμε γενικά. Έπρεπε να ανήκεις σε μία παρέα ή σε μία οικογένεια για να επιβιώσεις. Ευτυχώς πλέον, μπορείς να είσαι καλά και χωρίς μία τόσο παθιασμένη σχέση, που διαρκεί για πάντα. Αυτό που μας έμαθαν τα τελευταία χρόνια είναι ότι αν δώσεις τα πάντα για έναν άντρα, μπορεί να καταλήξεις χωρίς να έχεις τίποτα».

Άραγε τι έχει να πει η Samantha για όλα αυτά;